Първата част от наземното оборудване на хеликоптерите за спешна медицинска

...
Първата част от наземното оборудване на хеликоптерите за спешна медицинска
Коментари Харесай

Дойде първото оборудване за въздушните линейки

Първата част от наземното съоръжение на хеликоптерите за незабавна здравна помощ по въздуха, към този момент е в България. Доставката е осъществена по контракта с италианската компания „ Леонардо “ АД.

Оборудването е ситуирано в хангара на Специализиран отряд „ Въздушно наблюдаване “ към Главна Дирекция „ Гранична полиция “.

В развой на сключване е контракт за отговорно бранене сред Министерството на здравеопазването и Министерството на вътрешните работи, посредством който да бъдат избрани правата и отговорностите за отговорно предпазване и запазване на признатото наземно съоръжение, до преместването му в хангар, благосъстоятелност на Министерство на здравеопазването. В него ще бъде разположена и първата от шестте въздушни коли за спешна помощ.

От общо 200 продукти, доставени все още са 91., в това число два броя комплекти профилирано съоръжение, принадлежности и тестово съоръжение, нужни за осъществяване на планувани механически инспекции и непланирано техническо обслужване; преносима наземна хидравлична установка, както и всички нужни документи за общото наземно съоръжение.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР