Първата българка, украсила корица на най-популярното списание за мода в

...
Първата българка, украсила корица на най-популярното списание за мода в
Коментари Харесай

Честито: Нора Шопова стана майка на момче

Първата българка, украсила корица на най-популярното списание за мода в света - VOGUE, Нора Шопова стана майка на момченце, което кръсти Вихрен. Щастливата вест показа самата тя в обществените мрежи.
Новина
В профила си тя качи фотография от последните дни на бременността си и написа " Вихрен проплака през днешния ден, 30.11.22 Любов е. Щастие е. “ Красавицата получи безчет поздравления от почитателите си в мрежата. Бебето е кръстено на себе си, сподели моделката дни преди да роди пред екип на „ Телеграф “. Тя описа, че дълго са мислили за име, защото е била готова с мъжко, само че въпреки всичко са намерили най- подобаващото за сина си. Шопова призна, че обичаното нещо с половинката й е да покоряват нови и нови върхове и няма самообладание да го направи с бебето.
Семейство
Таткото е Траян Косев. Двамата с Нора подписаха брак през август 2021 година, Но са дружно от 8 години. “Това беше най- действителното и предстоящо нещо, което трябваше да се случи сред нас “, описа пред „ Телеграф “ моделката и тв водеща. „ Дори аз не разбрах по какъв начин другарството мина в огромна обич и здрава връзка и сме дружно във всичко “, показа още тя.
 
Нора Шопова, описа, че това е най- дълго чаканият миг в живота и счита да му се отдаде изцяло. „ Мисля да се възползвам от майчинството, въпреки всичко българската страна е определила много добър интервал за това, тъй че няма да бързам да се връщам на работа “, сподели още тя. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР