Първа тренировка за децата в Център за социална рехабилитация и

...
Първа тренировка за децата в Център за социална рехабилитация и
Коментари Харесай

Вълци-Разград проведоха тренировка в център за социална рехабилитация и интеграция

Първа подготовка за децата в Център за обществена рехабилитация и интеграция " Емилиян " организира екипът на баскетболен клуб " Вълци-Разград ". С доста страсти деца и треньори се впуснаха в играта, упражниха съществени придвижвания, взаимодействаха си в екипи и даже участваха в съревнование, което донесе излючителен позитивен заряд на всички присъстващи.

" Благодарение на поддръжката на генералния ни спонсор, имаме опция да работим безплатно и с деца, които обичайно не попадат в всеобщите начинания в града. Нашето общо предпочитание и цел е да даваме еднакъв късмет на децата в Разград и района, като по този метод работим за по-добра среда и условия за всички. И в това отношение срещнахме безапелационна поддръжка в лицето на управлението на " Амета ", разяснява Пенко Велчев, ръководител на баскетболния клуб.

Милкана Михайлова - шеф на Център " Емилиян " от 2006 година, показа с огромно неспокойствие, че е значимо кой е до теб в всекидневието, когато си печален и ти е мъчно и по какъв начин поддържа връзка с теб.

" Вече петнадесет години със експертите, продължаваме да преследваме световната цел, която си поставихме още при основаването през 2004 година, а точно смяна на отношението на обществото към децата с нарушавания, даване на благоприятни условия за равни шансове и равнопоставеност, качествена поддръжка и професионализъм ", сподели тя.

Общото предпочитание на експертите от център " Емилиян " и треньорите от школата е това да е началото на една систематична и положителна взаимна самодейност.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР