Първа седмица след Новолунието във Везни. В продължение на две

...
Първа седмица след Новолунието във Везни. В продължение на две
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 30 септември до 6 октомври

Първа седмица след Новолунието във Везни. В продължение на две седмици, през които луната ще нараства, имаме мощен интервал за нов старт, интензивност и деяние. Тези, които отдавна се приготвят за смяна в живота си, в този момент могат да насочат старания към осъществяване. При някои новото е назряло и ясно, посоката е избрана, а други ще се нуждаят още изясненост. Периодът е по-благоприятен за знаците: Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец и Водолей. Кардинални промени ще настъпят при родените под ръководство на знаците: Овен, Рак, Везни и Козирог.

До 23-ти октомври слънцето е във Везни. Този знак по натурален метод слага нуждата от реализиране на баланс в една или друга област. Друга значима тематика за знака са партньорствата - както основаване на такива, по този начин и подсилване на съществуващи.

Акцент през месеца ще бъдат основаването на нови връзки и партньорства или внасянето на баланс посредством изясняване на конфликтни обстановки в съществуващите партньорства. Толерантността, дипломатичността и разбирането на гледната точка на срещуположната страна са подкрепени от още две планети в знака Везни - Меркурий и Венера. Все по-лесно ще ни бъде да създадем взаимни отстъпки в името на нещо по-стойностно от личната позиция, която в някои случаи може да бъде егоистична. За някои настава ново начало в публичното състояние. Все по-силно ще бъде желанието ни да бъдем подкрепени от сътрудниците, от съидейници и да получим нечие утвърждение. Нараства обществената интензивност.

ОВЕН

Вие, огнени представители сте измежду няколкото зодиакални знака, при които кадриналната смяна в ситуацията ще се усети мощно. Ако до момента интензивността и действието ви зависеха главно от вас самите, от вашите стремежи и ползи, служебни отговорности, то в този момент фокусът се измества последователно към вашите партньорски връзки. До огромна степен триумфът ви ще бъде обвързван с установяването и основаване на нови връзки и взаимоотношения, а за други настава нов стадий в съществуващите партньорства, които изискват сериозна смяна. Целият месец ще премине под мощното въздействие и причинност от вашите сътрудници. Повод за напрежение може да бъде разминаването в гледните точки по отношение на работните ви процеси. Бъдете подготвени да извършите взаимни отстъпки. Прибързаните дейности и неналичието на толератност ще навредят на имижда ви или на финансовото положение в бъдеще. Дори и да имате комплицирани проблеми за разрешаване, с вашата храброст и оптимистичен дух елементарно ще се справите с провокациите.

ТЕЛЕЦ

Вие сте пословични с отношението си към работните отговорности и трудолюбието си. Новият месец ще сложи пред вас нужда от смяна в метода ви на живот. Наясно сте какво желаете и по какъв начин да го измененията. Ако сте от тези телци, които нямат граници с отговорностите и носят освен своите, а и на другите, то през тази седмица с нужния такт можете да извоювате от колегата си поддръжка, помощ, подпомагане. В различен аспект звездите ви поддържат в започването на нова активност, нов план. Ако до момента сте имали напрежение в работната среда, с сътрудници или повече натовареност, последователно ще можете да възстановявате изискванията посредством въвеждане на баланс сред вашите отговорности и тези на другите или посредством хармонизиране на връзките. През месеца главен акцент ще бъде работа ви и нейното усъвършенстване, основаването на равновесие ще се отрази добре на здравето ви.

БЛИЗНАЦИ

Сложният за вас месец измина и настава интервал, в който положителното ви въодушевление и тонус се покачват. Везни, знакът на романтиката, любовта, хубостта е във вашия дом на любовта, заниманията, творчеството, вашите деца. Нов пресен старт настава в тези сфери. Това е мощен и изобретателен интервал за създателите, спортистите, притежателите на бизнес. При някои, скоро почнало запознанство може да премине в любовна връзка. Всяка позитивна страст ще ви се отрази зареждащо, вдъхновяващо, създаваща положителни предпоставки с цел да разгърнете своя капацитет. Възможно е да сбъднете своя фантазия, да покажете себе си в нова светлина. Инвестирайте време в реклама. Ако имате деца, в този момент можете в оптималната степен да хармонизирате връзките си с тях, а техни достижения могат да бъдат мотив за ваша наслада и горделивост.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР