Партията получи мощна подкрепа от своте членове и симпатизанти в

...
Партията получи мощна подкрепа от своте членове и симпатизанти в
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ от трибуната в Айтос: Само ДПС може да изведе България днес от тежките кризи - с обединение и разум!

Партията получи мощна поддръжка от своте членове и симпатизанти в района, читалището бе препълнено  с жители, Карадайъ е на двудневна обиколка в Бургаска област

Време е за разговор, и за решение на проблемите с разсъдък, дневният ред на хората да стане дневен ред на политиците. А това може да стане единствено, в случай че Движението за права и свободи излъчи постоянен кабинет в 49-ото Народно заседание. Това сподели водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в Айтос нощес. Той е на двудневна предизоборна обиколка в Бургаска област.

Снощи Карадайъ, придружаван от лидера Севим Али и всички претенденти в листата от Втори МИР Бургас, организираха среща с гласоподаватели, а по-късно вечерта, на концерт-митинг, показаха екипа и целите на партията. Появата на политиците в препълнената зала на читалището провокира възторг.

Официални посетители на събитието, с изключение на водача, бяха евродепутатите Атидже Вели и Искра Михайлова, Хасан Адемов – някогашен министър на труда и обществената политика. Сред присъстващите бяха още някогашните  депутати Дурхан Мустафа и Несрин Узун, кметът на община Руен Исмаил Осман, представители на партията от всички общини в Бургаска област.

Гостите бяха посрещнати по остарял български бит – с пита и мед, а началото бе обещано с националния химн. А регионалният водач Ахмед Сюлейман предложения на сцената всеки един от претендентите за народен представител от 2-и МИР-Бургас. Листата се състои от млади, амбициозни хора, осъществени в разнообразни области експерти, познаващи проблемите на района и подготвени да се борят за тях в 49-ото Народно заседание. Те бяха приветствани от лидерта Мустафа Карадайъ.

„ Нали знаете за какво сме в тази зала?! Дойдохме да подкрепим най-хубавата, знаещата и можещата листа в област Бургас! Всички ние сме от една кръвна група – Движение за права и свободи. Всички ние сме огромен, мощен жанр, депесарски, който сплотява, а не разделя, който демонстрира силата за превъзмогване на трудностите, за съпричастност и състрадание.
 Гостите бяха посрещнати по остаряла българска традиция
Той бе безапелационен, че от Бургаска област минимум трима претенденти ще влязат в идващото 49-то Народно заседание.

В речта си Карадайъ напомни, че след огромното обедняване в края на 90-те години, по време на ръководството на Движение за права и свободи, страната е прибирала приблизително по 2 милиарда дълг годишно, а при ГЕРБ – той е растял с 2 милиарда на година. 

„ В края на 2020 години дългът бе 21,5 милиарда, а през днешния ден към този момент надвишава 40 милиарда. Инвестициите стигаха 13 милиарда лв. по време на ръководството на Движение за права и свободи, което даде опция да се откриват работни места, да се подвигат приходите и хората да живеят по-добре. Сега, при срещите с гласоподаватели, на всички места хората се оплакват, че прогресивно обедняват “, сподели водачът на Движение за права и свободи.

" Бяха контрактувани и Плана за възобновяване и резистентност, и Стратегическия проект за ръководство, и оперативните стратегии, само че нито лев от тези милиарди не е стигнал до хората, до дребния и междинен бизнес ", съобщи още Карадайъ и акцентира: 

" Основна задача е всички вероятни вложения по Плана за възобновяване и резистентност е да доближат до българските жители, до дребния и междинен бизнес, до строителите, до транспортните компании, до комерсиалните компании, до туристическия отрасъл, до услугите. Защото задачата на този проект е да се поддържа дребния и междинен бизнес. Ние го знаем и можем да го създадем ".
 Мощна поддръжка получиха политиците от ДПС
Той напомни, че мотото на акцията е " Разум, Отговорност, Диалог! ". „ Трябва ни разсъдък, с цел да оценим параметрите на обстановката и да намерим излаз от нея, отговорност – с цел да осъществяваме решенията в действителния живот и разговор, с цел да намерим политическата формула за решение на проблемите на хората и страната “, съобщи още водачът на Движение за права и свободи.

 



„ Лидерът на Движение за права и свободи благодари на структурата на Движението, която се включи доста интензивно в организацията на дарителската акция в поддръжка на турския народ след опустошителните трусове и на хилядите донори от цяла България. Дълбок реверанс пред всички български жители, които без оглед на партийна, етническа и религиозна принадлежност отвориха сърцата си за бедстващите съседи и направиха дарения “, съобщи Карадайъ.

Водачът на листата – Севим Али, който повежда тима на ДПС-Бургас за пети следващ път, прикани да бъдем виновни на 2 април, с цел да може младежите да останат тук, в своята татковина, а не да търсят прехранване в чужбина.

„ Нашият почетен ръководител доктор Ахмед Доган сътвори Движението за права и свободи, с цел да не може никой да бъде мачкан и унижаван от какъвто и да е режим. Днес е належащо само и единствено мощно,  единно, сплотено Движение за права и свободи. Движение за права и свободи, което е поръчител за правата и свободите на всички български жители. Най-силната листа се състои от хората зад мен. Това са вашите деца, вашите синове и дъщери. Хора, които осъзнават думите „ Разум, Отговорност, Диалог!. Отговорност пред младото потомство, което за жалост последните 12 години, когато управляваха ГЕРБ и тези, които се назовават „ Промяната “, а в действителност са подмяната, напусна нашата Родина, с цел да търси прехранване в чужбина. Отговорност към нашите майки и татковци, които построиха Родината ни от нулата и заслужават нашия реверанс и почитание. Отговорност не в бъдеще време, а незабавно след 2 април да поемем ръководството на страна  заедно, това го можем само Движение за права и свободи “, безапелационен бе Али.
 Водачът Севим Али прикани за отговорност и разсъдък на 2 април
Той напомни законопроектите на Движение за права и свободи, които бяха признати в късия живот на 48 Народно събрание. И даде обещание, че партията ще работи още още по-усърдно в идващия парламент, с цел да изведе страната от всички рецесии, в които се намира. Най-голямата, която Движение за права и свободи ще преодолее, е политическата - с разсъдък, отговорност и разговор, увери Севим Али и добави, че в 48-ото Народно събрание Движение за права и свободи загърби партийния интерес в името на националния.

„ Благодарение на Движение за права и свободи се възвърне конституционното право на всеки български жител да гласоподава, в случай че желае с хартиена бюлетина, в случай че желае с машина. Второ - минималната работна заплата ще бъде 50 % от междинната брутна работна заплата. Всички възпитаници от 1 до 12 клас ще имат безвъзмездни учебници. 

Да променим икономическата обстановка, да я създадем такава, каквато беше в интервала 2001-2009 година, когато управляваше Движение за права и свободи. Нека да бъдем, рационални и виновни към самите нас, към нашите деца и бъдеще, с цел да имаме една постоянна, многочислена парламентарна група в 49-ото Народно събрание, прикани лидерът на Движение за права и свободи за 2 МИР-Бургас.

Обиколката на Мустафа Карадайъ в област Бургас продължава през днешния ден в Руен от 18:30 ч. 
 Карадайъ получи подарък дървена статуя от претендентите за депутати   Първите четирима в листата

 
 Евродепутатът Искра Михайлова заяви, че Движение за права и свободи, ще направи по този начин, че вложенията да стигнат до всеки район и производител  Областният водач на Движение за права и свободи в Бургас Ахмед Сюлейман
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР