Партията наема адвокати, започваме съдебни дела, помагаме на хората и

...
Партията наема адвокати, започваме съдебни дела, помагаме на хората и
Коментари Харесай

Бойко Борисов обясни подробно с цифри защо всички българи ще страдат скоро

 Партията наема юристи, започваме правосъдни каузи, оказваме помощ на хората и ще се борим за демокрацията. Това съобщи ръководителят на ГЕРБ в Сливен, откакто изслуша историите на доста членове и симпатизанти на ГЕРБ, които са били подложени на гнет от служебното държавно управление в дните преди парламентарните избори на 11 юли. По думите на Борисов за всички стана ясно по какъв начин са извоювани " най-честните избори “, с най-ниската изборна интензивност за всички времена под гнет, измами и " Костинбродски афери “.

" За да може в Народното събрание да тече сега, бих ги нарекъл седянки. От всичките договаряния до момента, аз съм водил доста договаряния за съдружни сътрудници, само че такова безсрамие, толкоз смешно, такова нископродаваемо шоу, не е било “, уточни водачът на ГЕРБ.

Той напомни, че от дълго време фрагментите на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи – министри, зам.-министри, регионални шефове са назначени и в този момент се борят да ги узаконят под някаква форма. " Кадрите на Движение за права и свободи от дълго време са назначени, никой не ги пипаше за изборите и през днешния ден Движение за права и свободи сякаш не са във властта, няма да вземат участие, но се срещат и си подават единствено реплики по какъв начин ще си работят дружно “, напомни.

Председателят на ГЕРБ попита Христо Иванов и неговата компания по какъв начин се усещат в една кошница с всичките тези хора, които споделят, че били нещо ново? " Кое е ново? Румен Овчаров, Станишев,, Татяна Дончева,, Карадайъ с Движение за права и свободи или Мирчев там с татко му някогашен функционер от Българска комунистическа партия и всичките тези хора… Това било новото “, уточни Борисов. Той бе безапелационен, че за ГЕРБ е огромна чест, че партията не е поканена на " договарянията “ с " ИТН “, само че и да беше поканена, нямаше да отиде, както не отиде и на консултациите при президента Радев.

" Това, което става сега, е занимателно, само че хората по-късно много ще страдат. И аз ще Ви обясня за какво ще страдат. споделя, че ще съберат към 2 милиарда повече доходи, тъй като Национална агенция за приходите и Митниците работят. Ако приказваш за доходи в бъдеще време, би трябвало да ме убедиш, че ще ги събереш. Заради Коронавирус, удължихме заплащането на налозите до 30 юни. Вчера не инцидентно четох прогнозите и изводите на " Фич “. Защото приходите от налозите пристигнаха в този момент през юни, тогава плащаха хората “, изясни водачът на ГЕРБ.

По думите на тези данъчни доходи са регистрирани като нови, само че в действителност са доходи от предходната година. " Нещо повече. На 12 май сподели, че отиващото си държавно управление изцеди хазната със противоречиви планове и предизборни разходи. Чакат ни, споделя, чакат ни тежки месеци, поради тежкото завещание. Извинявайте, само че през днешния ден излезе и сподели, че 2 милиарда ще съберете повече. А рекордното повдигане на брутния вътрешен артикул е тъкмо през януари-февруари-март, тъй като най-правилно управлявахме рецесията “, напомни Борисов и попита ръководещите кого лъжат непрестанно? Председателят на ГЕРБ съобщи, че до момента в който хората са на море и на отмора, не обръщат внимание какво става с безработицата, а към този момент трета седмица тя се усилва.

" Ние на това служебно държавно управление актуализация на бюджет няма да гласуваме. Защото това е безконтролно държавно управление и по-късно всички ще се измъкнат и ще кажат " ние не сме знаели защо става въпрос “, безапелационен бе. Той изясни, че по-големите доходи в бюджета се дължат на покачването на цените на енергоносителите, тъй като главният налог Данък добавена стойност е % от добавената стойност на стоките.

" Сега Ви залъгват с тези 2 милиарда доходи, единствено че ние сме на последното място по имунизация – едвам 12,6%. Сърбите през днешния ден се хвалят, че стигат 50%. Държавите в Европейския съюз приблизително са над 40. Вие с тези 12,6 няма да съберете двата милиарда. Народът ще го разболеете. Сега бракувате имунизациите. Идва четвъртата вълна. Ще препълните лечебните заведения. Тези, които не са имунизирани, няма да работят. И тогава няма да се сбъдне прогнозата “, предизвести водачът на ГЕРБ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР