Партията на Цветан Цветанов Републиканци за България няма да участва

...
Партията на Цветан Цветанов Републиканци за България няма да участва
Коментари Харесай

Партията на Цветанов няма да участва на предстоящите избори

Партията на Цветан Цветанов " Републиканци за България " няма да взе участие в идните парламентарни избори нито независимо, нито в коалиция. Това оповестиха от групировката в свое изказване.

От партията са на мнение, че новите избори не вземат решение поредицата от рецесии в страната и чакат във вота да господства " безпринципното блъскане на партия против партия, без идейна полемика и предложение на съответни решения за справяне със обстановката ".

От партията на някогашната дясна ръка на Бойко Борисов приканват своите членове и симпатизанти да поддържат политически сили, които работят за промяна на модела, са " носители на десни и евроатлантически полезности " и поддържат тоталната енергийна диверсификация на България, както и влизане в еврозоната от 1 януари 2024 година

В изказването от " Републиканци за България " показват, че не одобряват тезата, че " няма ляво и дясно "

" Нека напомним, че тъкмо лявото в България сътвори моделът на превзетата от задкулисието страна. Точно лявото в последното държавно управление не даде опция България да се изяви като взаимен сътрудник на НАТО и да окаже нужната военно-техническа помощ на Украйна. Виждаме и сега по какъв начин тъкмо лявото се пробва да реставрира пагубното съветско въздействие в България и да унищожи даже плахите промени, които направи държавното управление на Кирил Петков ", пишат още от партията на Цветанов.

На последните парламентарни избори през ноември 2021 година " Републиканци за България " се явиха в коалиция дружно с три други партии (Български демократически конгрес, Български аграрни национален съюз, Консервативно обединяване на десницата)под шапката на " Национално обединяване за десницата ", само че събраха единствено 0,43% от общите гласове и не влязоха в Народното събрание.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР