Партия "Воля - българските родолюбци" ще внесе проектозакон за лустрацията

...
Партия "Воля - българските родолюбци" ще внесе проектозакон за лустрацията
Коментари Харесай

Воля ще внесе проектозакон за лустрация по искане на протестиращите

Партия "Воля - българските родолюбци " ще внесе проектозакон за лустрацията по искане на представители на протестиращите.

"Тази заран близо час разговарях с представители на протестиращите. Те ми споделиха, че имат подготвени текстове за проектозакон за лустрация и желаеха "Воля " да го внесе от тяхно име! " Това заяви в профила си във "Фейсбук ", водачът на партията Веселин Марешки.

Той разяснява, че парламентарната група ще разиска предложенията им и вероятно ще ги обединим с концепциите, които "Воля " към този момент стартира - като да вземем за пример тази да има единствено един мандат за всички на високи постове в страната, в това число и за президента, прецизира Марешки.

По негови думи младежите са го поканили на среща, на която да зададат всички въпроси, които ги вълнуват. "Както схванаха сами, има ли разговор, има и резултати. С викове и експанзия смяна не става ", разяснява зам.-председателят на Народното събрание.

Българският народ е разграничен и то по виновност на президента, който размаха юмруци на площада. Аз съм на страната на тези, които са срещу блокадите и нарушаването на правата на милиони българи, декларирал Веселин Марешки.

Всички симпатизанти на "Воля " през последните дни изрично показаха позицията си партията по никакъв метод да не партнира на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Това е и една от аргументите да се съгласим да тръгне процедурата по разискване на планове за нов главен закон.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР