Партия Възраждане“ изпрати официална позиция до медиите, в която пишат,

...
Партия Възраждане“ изпрати официална позиция до медиите, в която пишат,
Коментари Харесай

„Възраждане“ нямат общо с Борислав Иванов: Не е подавал молба за членство

Партия „ Възраждане “ изпрати публична позиция до медиите, в която пишат, че общинският консултант Борислав Иванов не е член на партията.

От там прецизират, че той не е подавал молба за участие, а в случай че той предприеме такива дейности, то същата ще бъде прегледана от националното управление и съгласно устава на организацията.

„ Всички дейности на Борислав Иванов от днешния ден са напълно негова самодейност и не са съгласувани нито със софийското, нито с националното управление на „ Възраждане “, пишат още от партията.

Припомняме, че преди дни Иванов разгласи, че смъква политическото си доверие от партия " Атака ", от която беше част и припознава " Възраждане " като своя групировка. Вчера той направи опит да смъкна украинското знаме от постройката на Столична община, а през днешния ден оставката му бе поискана от ръководителят на СОС Георги Георгиев и членовете на локалния парламент от Демократична България.

По-рано стана ясно, че Иванов е влезнал въоръжен в постройката на Столична община. Самият той призна за действието си. „ Вчера предадох револвера си на полицията непринудено. Това не е бойно оръжие, това е състезателен револвер „ Еърсофт “, който е със съчми и газова бутилка. Не може да убива, само че може да наранява. Може да ви го покажа, колата ми е сега, вървях да си го взема сутринта почтително от полицията, само че не е хубаво да се вади оръжие на публично място.

Това са долни клевети, револвер беше в раницата ми. Носех го на ремонт и господин Бонев е влезнал и не съм го видял. Отворил е раницата, видял е револвера и е решил, че ще влизам като Антонио Бандерас в кабинета на Фандъкова.

По сигнал пристигнаха хода от 5 РПУ и Общинска полиция и бях шашардисан, че на 112 беше посочено моето име, а чантата беше затворена и единствено двама индивида знаеха, че нося сходно нещо ", уточини той.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР