Партия "Възраждане" издига Николай Дренчев за кмет на София. Той

...
Партия "Възраждане" издига Николай Дренчев за кмет на София. Той
Коментари Харесай

Бивш военен пилот е кандидатът за кмет на София, издигнат от Възраждане

Партия "Възраждане " издига Николай Дренчев за кмет на София. Той е някогашен боен водач на Миг- 23, бизнесмен и един от създателите на партията.

По думите на водача на "Възраждане " Костадин Костадинов единствено безцелното критикуване и изтъкване на грешките в ръководството, без да се оферират решения на проблемите и да се поема отговорност, не би трябвало да се позволява. Затова в партията е почнал спор за независима кандидатура и независима листа за общински съветници. "Фандъкова е моделът Борисов - еднообразно незаконен, еднообразно безсрамен, еднообразно безпардонен и демонтирането ще даде началото на демонтирането на модела на ръководство на ГЕРБ ", акцентира Костадинов.

От своя страна Николай Дренчев уточни, че главните проблеми на града са нечистият въздух, лимитираните паркоместа, "ремонтите на ремонта " и неефективния надзор. Пълната липса на професионализъм е основната рецензия на кандидат-кмета към ръководството на Фандъкова. Той ще се бори за повече места в детските градини, за сигурността в пътния трафик, както и за намаление на цената на билетите за градски превоз. Той ще упорства и за екологичен разбор.

От "Възраждане " желаят Йорданка Фандъкова да отговори дали счита, че има корупция в Столична община, кой назначава хората в екипа й и кой носи отговорността за тези дейности. В Банкя на 6 септември партията е взела решения за всички кандидатури и ще взе участие в локалния избор през октомври със 71 претенденти.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР