Партия Продължаваме промяната атакува политическите си опоненти в Народното събрание.

...
Партия Продължаваме промяната атакува политическите си опоненти в Народното събрание.
Коментари Харесай

ПП атакува опозицията: Чии интереси защитавате, толкова ли можете?

Партия „ Продължаваме промяната ” нападна политическите си съперници в Народното събрание. В декларация от името на партията националната представителка Венеция Нецова-Ангова попита опозицията чии ползи пази с непрестанните офанзиви към държавното управление.

Депутатката упрекна ГЕРБ, че приказват лъжи, полуистини и неистини и държанието им наподобява на дезинформационна война. Тя съобщи, че се приказва за газова рецесия, каквато няма. „ Уж пробългарски партии приканват да плащаме в рубли. Българският бизнес не усети прекъсването на съветския газ ”, сподели Нецова-Ангова.

Тя отрави остри рецензии за расизъм и сексизъм към водачът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов поради изявлението му за американския вицепрезидент Камала Харис. От прякого предавене на съвещанието се видя, че Костадинов реагира със смях на обвиняванията.  „ Толкова ли можете? ”, този въпрос насочи Венеция Нецова-Ангова към опозицията.

Декларацията предизнвика бурни реакции сред депутатите и от опозицията и от ръководещите. Тома Биков от ГЕРБ беше осъден поради нарушение на процедурата, а в отговор той съобщи, че това е глоба от „ комсомола ”. „ Какво друго ще извършите, ще ме разстреляте на площада ли? ”, съобщи депутатът от ГЕРБ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР