Партия официално внесе искане в парламента за на зеления сертификат.

...
Партия официално внесе искане в парламента за на зеления сертификат.
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: ГЕРБ поиска отмяна на зеления сертификат

Партия публично внесе искане в Народното събрание за на " зеления документ ". Това разкри ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

" ПГ на - Съюз на демократичните сили внесе в деловодството на Народно събрание план на решение за на " зеленият документ " ", написа в офиса във Facebook.

Припомняме, че по-рано през днешния ден представителите на в Народното събрание дадоха брифинг по тематиката, откакто депутатите одобриха в пленарна зала да не се изисква " зелен документ " за влизане в Народното събрание.
свързани новини38812преди 1 часа28230преди 4 часа
" Докато се разиграват сходни скечове от лица, които към този момент аплайват за пощальони, откакто завърши времето им на служебни министри, в Народното събрание се случи нещо друго. Т.нар. партии на смяната отхвърлиха да съобразят със стандартите в нашето общество във връзка с противоепидемичните ограничения ", съобщи на брифинга Десислава Атанасова и добави, че парламентарната група ще внесе искане за напълно на " зеления документ " освен това състояние.

По думите ѝ или разпоредбите би трябвало да са за всички жители, или за никого.

Атанасова добави още, че се позволяват разнообразни условия за разнообразни браншове от публичния живот.
свързани новини24521преди 5 часа
Не е възможно да има условие за лекари, учители, възпитаници, сервитьори, бармани, готвачи и други категории работещи български жители за показване на зелен документ или тест, с цел да могат да уважат своето конституционно право на труд, а за народните представители това да не важи, акцентира още тя по време на брифинга в Народното събрание.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР