Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) организира днес 4-ти май в

...
Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) организира днес 4-ти май в
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: МИР прави жива верига около парламента заради оръжията за Украйна

Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) провежда през днешния ден 4-ти май в 12 часа цивилен митинг за мир и против въвличането на България във войната. От партия МИР са безапелационни, че няма и не може да има нито един безапелационен мотив, че ще се реализира мир посредством снабдяване оръжие. Напротив, съгласно тях това е път към нови жертви, ново озлобление и продължаваме на войната.

„ МИР се реализира с разсъдък, разговор и единствено и само с МИРни средства. МИР не може да се реализира посредством снабдяване на оръжие, а доставянето на оръжие на Украйна значи замесване на България във войната, което е равно на национално изменничество “, съобщи ръководителят на партия МИР Симеон Славчев.

Той акцентира, че до момента в който болшинството народни представители са подготвени да гласоподават " За " даването на военна помощ за Украйна, то българското общество е с противоположна настройка и не желае България да бъде въвличана във войната.

" При такова явно противоречие, освен това - по подобен значим въпрос, който касае здравето, сигурността и бъдещето на нас и децата ни в родината, то българския народ би трябвало да се произнесе, дали да се дава военна помощ на Украйна “, безапелационен е Славчев.

Политическа партия МИР упорства решението, дали България да даде военна помощ на Украйна да бъде взето след провеждането на народен референдум по тематиката. „ Не Народното събрание, а българският народ би трябвало да реши дали България да даде военна помощ на Украйна. ", безапелационни са от партия МИР.

" Няма да позволим българският парламент да въвлече страната ни в тази пагубна за всички ни война. МИРът е национална идея. МИРът е висша полезност, която всички българи би трябвало да отстояват. Именно за това партия МИР приканва всички българи, които са за МИР и които са срещу България да дава военна помощ на Украйна да дойдат на 4-ти май тъкмо в 12 часа пред постройката на Народното събрание и да изразят своето мнение “, съобщи още водачът на партия МИР Симеон Славчев.

От партия МИР приканват българите да създадат жива верига към постройката на Народното събрание, когато през днешния ден в 15 часа ще се гласоподава решението за даване на военна помощ на Украйна.

От партия МИР се оповестиха също по този начин и против поругаването на монументи в България и оферират то да бъде криминализирано.

„ Паметник значи памет и всеки един от нас би трябвало да уважава и да почита паметта на тези, за които припомня построеният монумент. Умишленото втълпяване на ненавист измежду българското общество е главната причина българите да сме постоянно разграничени и да не можем да намерим обща идея и допирните точки посред ни. Крайно време е да спрем да се ненавиждаме и наскърбяваме за непознати неточности и дела “, съобщи още водачът на партия МИР Симеон Славчев.

От партия МИР приканват всички българи през днешния ден в 17 часа да създадат жива верига и към Паметника на Съветската войска в София и по този начин да не разрешат той за следващ път да бъде осквернен. От партия МИР призоват всички българи да носят със себе си и веят единствено българското знаме.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР