Партия Атака също влиза в президентската битка. Волен Сидеров отново

...
Партия Атака също влиза в президентската битка. Волен Сидеров отново
Коментари Харесай

Магдалена Ташева, Атака: Влизаме в битката за президент, защото дава възможност за промяна

Партия " Атака " също влиза в президентската борба. Волен Сидеров още веднъж ще се опита да седне в кабинета на " Дондуков " 2. Кандидат за вицепрезидент е неговата колежка Магдалена Ташева.

Влизаме в борбата за президент, тъй като това е една неповторима власт, конституционалистите я назовават " четвъртата власт ", която дава големи благоприятни условия за смяна, сподели тя в студиото на " Говори в този момент ".

" Президентът съставлява България във външните връзки, втората му функционалност е обвързвана с защитата на страната и гарантиране на нейния суверенитет. Той е военнокомандващ в спокойно и военно време, той назначава генералитета, висшето командване, той може да афишира готовност. Той има пълномощието да сезира Конституционния съд по свое убеждение и да иницира референдуми ", акцентира претендентът за вицепрезидент на " Атака ".

Ташева акцентира, че един президент на " Атака " ще инициира референдум по един от най-важните и мъчителни въпроси на българското общество - би трябвало ли България да се откаже от националната си валута, присъединявайки се към еврозоната.

Какви още цели в акцията им посочи Маргарита Ташева - вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР