Партия Атака беше изключена от коалицията Обединени патриоти. Депутатите Волен

...
Партия Атака беше изключена от коалицията Обединени патриоти. Депутатите Волен
Коментари Харесай

Изхвърлиха Атака от Обединени патриоти. Предстои ли криза в управлението?

Партия " Атака " беше изключена от обединението " Обединени патриоти ". Депутатите Волен Сидеров, Павел Шопов и Десислав Чуколов са изключени от парламентарната група. Това оповестиха на брифинг водачите на оставащите в обединението Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ.
Решението за " отлюспването " на атакистите е взето с 20 гласа " за " и нито един " срещу " и " въздържал се ", заяви Нова телевизия.
" Повече от една година обединението не работи ", разгласи водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов. Той упрекна сътрудниците си, към този момент изключени, в " систематичен бойкот на взети решения на групата, офанзиви лични " против Валери Симеонов и против самия него.
" Всяко нещо си има край. Няма смисъл от тази мъка, да сътворяваме единствено звук в системата. Явно господин Сидеров и неговите сътрудници от " Атака " не желаят да работят с НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация, дано да плуват свободно в океана ", добави Каракачанов.
Той обаче акцентира, че това решение не нарушава болшинството в пленарната зала и не заплашва управническия мандат.
Очаквайте детайлности.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР