Партиен разбор на загубата в БСП. Част от структурите на

...
Партиен разбор на загубата в БСП. Част от структурите на
Коментари Харесай

Разбор на резултата: Местните структури на БСП се събраха за анализ на вота

Партиен анализ на загубата в Българска социалистическа партия. Част от структурите на партията през днешния ден настояха за незабавен конгрес. Решението на социалистите ще е ясно до седмица.

Членовете на досегашното управление на Българска социалистическа партия застанаха зад Корнелия Нинова.

Снимка: bTV

„ Имаше едно мнение, че не е в този момент времето, всички други показват поддръжка на този стадий. Г-жа Нинова получи поддръжката преди пет месеца и би трябвало да я питате дали това я радва или я натоварва с още задължения “, сподели Георги Свиленски, ръководител на предизборния щаб на Българска социалистическа партия.

Според най-голямата организация на Българска социалистическа партия - Софийската, партията е направила редица неточности през последните месеци.

Снимка: bTV

„ Да свикаме незабавен конгрес, на който да обсъдим въпросите за оставките, за наличието ни в Народното събрание, кого поддържаме и най-много - за президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова “, изясни Калоян Паргов, ръководител на Българска социалистическа партия – София.

А градовете като Перник, където Българска социалистическа партия завоюва локалния избор, само че загуби парламентарния, имаха свое пояснение за случилото се.

”Подобна среща е закъсняла, трябваше да е февруари и може би тогава резултатите нямаше да са такива. Диалог със структурите нямаше, в Перник от четирима депутати двама бяха наложени от централата “, описа Стефан Кръстев, водач на Българска социалистическа партия – Перник и зам.-кмет на града.

Снимка: bTV

Как и дали ще се стигне до конгрес ще реши пленумът на столетницата след седмица.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР