Парламентът за втори път отложи решението за достъпа до сградата

...
Парламентът за втори път отложи решението за достъпа до сградата
Коментари Харесай

Депутатите ще решат за достъпа до парламента с COVID сертификат, но пак по-натам

Парламентът за повторно отсрочи решението за достъпа до постройката на Народното събрание със документ за COVID-19 (за имунизиране, преболедуване, изследване). Въпросът, само че бе отсрочен, тъй като.

На първото съвещание (5 януари) след почивните дни за Коледа и Нова година ръководителят на Народното събрание Никола Минчев, разгласи, че решението още веднъж ще се отсрочи, като тематиката ще бъде първо разисквана в отрасловата здравна комисия. По стратегия бе планувано въпросът да бъде решен без авансово разискване, а непосредствено в пленарна зала, защото визира единствено организацията на работа в Народното събрание, без да изисква законодателни промени.

Така разискването и решението по предлагането на " Демократична България ", като да се даде опция и за тестване на входа на Народното събрание, се отсрочва за разискване в здравна комисия и в следствие за дефинитивно решение в пленарна зала. Дотогава в Народното събрание депутати, администрация, публицисти, гости ще не престават да нямат нужда да показват документ за COVID-19, за разлика от редица други места на закрито.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР