Парламентът с невъзможността да излъчи правителство е по-голямата криза от

...
Парламентът с невъзможността да излъчи правителство е по-голямата криза от
Коментари Харесай

Цветанов: Убедих една 27-годишна жена да не гласува за Слави Трифонов

 Парламентът с невъзможността да излъчи държавно управление е по-голямата рецесия от служебно държавно управление, формирано от президента, тъй като в този момент не е допустимо да се вършат някакви промени, има неспособност да се усилват разноските за избрани браншове, сподели в " Денят стартира с Георги Любенов ", ръководител на партия " Републиканци за България ".

И акцентира, че от " Републиканци за България " желаят да има нормалност и прагматично решение по избрани тематики.

Служебното държавно управление би трябвало да подсигурява провеждането на почтени и транспарантни парламентарни избори. На парламентарните избори е имаше необикновено манипулиране на изборния развой, макар че никой не приказва по тази тематика. има сюжет за дискредитирането на " Републиканци за България ".

Имаше една жена на 27 години, която ми сподели, че ще гласоподава за индивида, с кого е израснала – с песните на. Поговорих си с нея и я разубедих. Трябва да има обективност. Попитах я – кажете ми някои от главните управнически решения, виждали ли сте някой от управлението на партията? Има нарушена връзка.

Не е обикновено Мая Манолова, която участваше в основаването на този " мастодонт “, през днешния ден да желае да го унищожи. То стартира през 2013 година. Манолова беше тази, която опорочи изборния развой в деня за размисъл с аферата " Костинброд “. Това беше най-голямата провокация, добави той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР