Парламентарните избори са много по-важни от президентските, написа председателката на ...

Парламентарните избори са много по-важни от президентските, написа председателката на

Нинова: Парламентарните избори са по-важни от президентските

Парламентарните избори са доста по-важни от президентските, написа председателката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на страницата си във Facebook.

" Само постоянно държавно управление ще преведе страната през рецесията. Служебното не може.

Широкото ляво обединяване към Българска социалистическа партия се усили с нови цивилен организации. Днес подписах съглашения с ОКЗНИ, Групово дело " Народна мощ ", Федерация на консуматорите, КООСО, Съвет на европейската научна и културна общественост, НД " За обществено и гражданско общество ", Демократичен съюз на дамите и Групово дело " Памет и бъдеще ".

Радвам се, че сме дружно, изключително в тези тествания и рецесии, в които има потребност от обединяване на съидейници към общи хрумвания.

Българска социалистическа партия сме дирек на непоклатимост и предвидимост, към който се събират от ден на ден групи. Бедността и обществените неравенства се усилват. Трябва да се погрижим в тези сложни месеци за обществено слабите, за старите, за младите фамилии. Лявото е в напредък в Европа, тъй като актуалните казуси и множеството страдащи хора изискват леви решения.

Парламентарните избори са доста по-важни от президентските. Само постоянно държавно управление ще преведе страната през рецесията. Служебното не може.

Без нас в идващия парламент няма да може да се сформира държавно управление. Затова и отговорностите ни са още по-големи. "

Източник: banker.bg