Парламентарните и президентските избори в неделя в България са изключително

...
Парламентарните и президентските избори в неделя в България са изключително
Коментари Харесай

Македонски политик: Продължаваме промяната иска вдигане на блокадата пред Скопие

Парламентарните и президентските избори в неделя в България са извънредно значими за нашите упоритости, само че и за упоритостите на Съединени американски щати и Европейски Съюз - София да вдигне блокадата за започването на договаряния на районен съд Македония за участие в Европейски Съюз.

Това сподели специфичният делегат на македонското държавно управление за България Владо Бучковски, за който " от извънредно значение е дали в България ще има политическо държавно управление след третите парламентарни избори ". " Според мен ще има кабинет. Въпросът е дали ГЕРБ на Бойко Борисов ще сформира съдружен кабинет или пък това ще създадат така наречен протестни партии водени от " Продължаваме промяната " на някогашните министри Петков и Василев ”, сподели още Бучковски и разясни: " За нас са значими периодите при съставянето на държавното управление, тъй като се намираме в цайтнот пред Съвета на Европейски Съюз, който ще се организира в средата на месец декември. "
 Сънародниците ни в районен съд Македония желаят облекчени условия за приемане на българско поданство Сънародниците ни в районен съд Македония желаят облекчени условия за приемане на българско поданство
Очакваме да се облекчи даването на българско поданство и да се вземат решение проблемите, чакаме и по-голям интерес на медиите към нас, ка...

" На 24 ноември, 10 дни след изборите ще се конституира новият български парламент. Тогава ще са завършили и президентските избори - вторият кръг е на 21 ноември. България ще има стар-нов президент Румен Радев или пък ще има нов Анастас Герджиков... Все едно, през първата седмица на месец декември е изцяло действително да има кабинет, споделя още Бучковски и акцентира: Съединени американски щати и Европейски Съюз не крият, че чакат резултатите от изборите, с цел да оказват помощ при намирането на решение на разногласието с Македония.

" Позициите на Борисов и на Радев са ни добре известни. Протестните партии и на първо място " Продължаваме промяната " са извънредно положителни във връзка с намирането на решение и повдигане на блокадата ", сподели още Владо Бучковски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР