ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021 Водосвет за здраве за всички българи беше отслужен

...
ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021
Водосвет за здраве за всички българи беше отслужен
Коментари Харесай

Кандидатите за депутати от ПП Републиканци за България отб...

ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

Водосвет за здраве за всички българи беше отслужен в узунджовската черква " Успение Богородично " в наличието на лидера на листата за 29-ти МИР-Хасково Радостина Циркова, регионалния координатор Димитър Димитров и претендентите за народни представители Славейко Иванов, Десислав Николов, Юлияна Милева, Петър Ташев, Георги Христов, Ангел Стоянов, Тенчо Иванов, Николай Куманов.

На този ден Архангел Михаил донесъл вестта на Дева Мария, че нейният наследник ще бъде Спасителя. В националните вярвания денят се свързва с окончателното идване на пролетта. " Надяваме се, че след 9 дни, когато ще се проведат парламентарните избори, ще получим богатствата новина за смяна на статуквото. Вярвам, че за България ще има ново начало ", акцентира Радостина Циркова - лидер на листата на Политическа партия " Републиканци за България ". Тя и сътрудниците и от листата сервираха и подаяние на храма. Областният координатор Димитър Димитров сподели, че дарения би трябвало да се вършат освен по празници, а положителните християни са милосърдни и оказват помощ всеки ден.



Заставаме пред нашите гласоподаватели с убеденост, че ще ни поддържат на 04.04.21 с бюлетина 21. Време е за избор! За страна с правила!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР