Парламентарната група на НФСБ предлага всички затворени търговски обекти и

...
Парламентарната група на НФСБ предлага всички затворени търговски обекти и
Коментари Харесай

НФСБ: Всички затворени обекти да получат 80% от оборота за миналата година

Парламентарната група на НФСБ предлага всички затворени търговски обекти и компании да получат финансова отплата - 80% от оборота им за предходната година.

Тази мярка би трябвало да размени прилаганата в този момент мярка 60 на 40, изясни водачът на партията Валери Симеонов:

" Има според решението към 400 милиона заделени като обезщетителни финансови средства. Добре би било те да бъдат този път добре ориентирани във връзка с бизнесите, които са с ощетени функционалности. Както споделих, това са туризмът, ресторантьорството, заведенията за забавление и за хранене, превозът, надлежно фитнесите, комерсиалните обекти в МОЛ-овете, които са принудени да затворят, с цел да бъде страната в действителност сътрудник и съпричастна с вредите, които са нанесени ".

Според Валери Симеонов оповестените през днешния ден ограничения би трябвало да са още по-строги и да обзет визитите на паркове, градини, междублокови пространства, басейни и пътуванията с влакове.

Зам.-председателят на Народното събрание оповести, че досегашните ограничения за стерилизация и носене на маски в Народно събрание не са ефикасни и в следствие 20% от депутатите от групата на патриотите са инфектирани, а при народните представители от " Воля " болните са 50%, сподели още Симеонов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР