Парламентарната група на ГЕРБ-СДС поиска оставката на председателя на енергийната

...
Парламентарната група на ГЕРБ-СДС поиска оставката на председателя на енергийната
Коментари Харесай

ПГ на ГЕРБ-СДС поиска оставката на шефа на енергийната комисия

Парламентарната група на ГЕРБ-СДС изиска оставката на ръководителя на енергийната парламентарна комисия Радослав Рибарски от „ Продължаваме промяната “ поради занемаряване на плана им за енергийни отплата на общини, лечебни заведения учебни заведения, храмове, обществени и културни институции.

На брифинг в Народното събрание заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова от ГЕРБ съобщи, че ръководещото болшинство не се занимава с действителните проблеми в обществото, а енергийната комисия не работи, когато има оферти, които са значими на хората:

„ Настояваме за оставката на ръководителя на комисията по енергетика и по още една причина - той беше и ръководител на краткотрайната комисия по енергетика, която не излезе с отчет. Не направи по този начин лелеяният разбор на положението на енергетиката и не предложи ограничения на държавното управление. Това беше в действителност смисълът на комисията. Този ръководител и на още пет комисии да е ръководител същата работа ще прави. Трябва скорост, би трябвало бързина, изключително, когато проблемите, които се преглеждат са значими за всеки един български жител “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР