Парламентарна делегация, водена от председателя на Народното събрание , заминава

...
Парламентарна делегация, водена от председателя на Народното събрание , заминава
Коментари Харесай

Росен Желязков и водената от него делегация в Грузия се срещат с Шалва Папуашвили

Парламентарна делегация, водена от ръководителя на Народното събрание, отпътува през днешния ден на двудневно публично посещаване в Грузия. Визитата е по покана на ръководителя на грузинския парламент Шалва Папуашвили.

Официалното посещаване ще стартира с гала по полагане на венец на Паметника на починалите за териториалната целокупност на Грузия герои.

и водената от него делегация ще имат среща с Шалва Папуашвили. След нея ръководителите на парламентите на България и Грузия ще създадат взаимно изказване за представителите на медиите.

Българската парламентарна делегация ще беседва с вицепремиера и министър на стопанската система и устойчивото развиване на Грузия Леван Давиташвили и ще посети задачата за наблюдаване на Европейски Съюз на демаркационната линия при село Одзиси.

В състава на делегацията са народните представители Александър Иванов (ПГ на ГЕРБ-СДС), (ПГ " " ), Йордан Тодоров (ПГ " " ), Байрам Байрам (ПГ на ДПС), Петър Кънев (ПГ " за България " ) и ръководителят на ПГ на " " Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР