Парламентарна делегация, водена от председателя на Народното събрание Росен Желязков,

...
Парламентарна делегация, водена от председателя на Народното събрание Росен Желязков,
Коментари Харесай

Председателят на Народното събрание Росен Желязков пристигна на официално посещение в Грузия

Парламентарна делегация, водена от ръководителя на Народното събрание Росен Желязков, дойде на публично посещаване в Грузия. Визитата е по покана на ръководителя на грузинския парламент Шалва Папуашвили.



Делегацията беше посрещната в Тбилиси от Арчил Талаквадзе, заместник-председател на Народното събрание на Грузия, Отар Бердзенишвили, ексклузивен и пълномощен дипломат на Грузия в Република България. Присъстваше и Веселин Вълканов – ексклузивен и пълномощен дипломат в Грузия.

За на следващия ден е планувана гала по полагане на венец на Паметника на починалите за териториалната целокупност на Грузия герои. След това Росен Желязков и водената от него делегация ще имат среща с Шалва Папуашвили. Предвидена е и среща с Иракли Гарибашвили - министър-председател на Грузия. По стратегия делегацията ще посети и задачата за наблюдаване на Европейски Съюз на демаркационната линия при село Одзиси.

В състава на делегацията са народните представители Александър Иванов (ПГ на ГЕРБ-СДС), Даниел Лорер (ПГ „ Продължаваме промяната “), Йордан Тодоров (ПГ „ Възраждане “), Байрам Байрам (ПГ на ДПС), Петър Кънев (ПГ „ Българска социалистическа партия за България “) и ръководителят на ПГ на „ ИТН “ Тошко Йорданов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР