Паркирането на водач с ямболска регистрация в Пловдив предизвика вълна

...
Паркирането на водач с ямболска регистрация в Пловдив предизвика вълна
Коментари Харесай

Скъпа кола паркира необичайно, предизвика смут СНИМКИ

Паркирането на лидер с ямболска регистрация в Пловдив провокира вълна от реакции. Причината? Лъскавото возило е заело не едно, а цели две паркоместа за инвалиди в някой от пловдивските подземни паркинги. Граждани настояват, че въпросната машина няма и право да е там - съгласно тях колата нямала инвалиден стикер.

" Даже не е неработоспособен ", твърди Николай Г., който споделя и фотография на предното стъкло на возилото, на които не се вижда синият стикер.

 Кадрите са еднопосочни. Мерцедесът е застанал съвсем по средата сред двете места, които особено са ситуирани по-близо до входа. Случката не оставя пловдивчани равнодушни, а доста от тях показват недоумението си от сходни действия на водачи. Някои са съгласни - постоянно се случват произшествия и водачите се пробват да предпазят колите си, само че се чудят това ли е метода.  Вижте някои от мненията на хората:   " Много нецензурност... Според вас инвалидите да ни карат с ковчези на колела в моловете ",отбелязва Стефан
  " Всеки бърка. Много публицисти се появиха, все начетени ", оплаква се Румен П.
  " Не е отговорен индивидът, отговорни са родителите му! ", счита Георги Х.

  " Гледаш и се чудиш дали да се смееш, да плачеш, или да се ядосваш! Тоя водач може да бъде приет в едно- провокира цяла плеада от усеща в теб с паркирането си! ", отбелязва Зорница Г.  " Както биха споделили някои - пази се да те го ударят другите с вратата ", прибавя различен жител.  " Абе, пазят се, пазят се и... се шибнат в някое дърво ", установи Бойка Б.  " Не е отговорен той или родителите му, а изпълнителната власт, че не си прави отговорностите ", добавя Ивайло В.  " В Уругвай са по този начин ", написа пловдивчанка. Припомняме, че нерагламентираното паркиране на място, несъмнено за обслужване на хора с трайни увреждания, или за транспортно средство, приспособено и ръководено от тях, се санкционира от Закона. Глобата е 200 лв..



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР