Парис Фюри се обърна към така наречената родителска полиция“ във

...
Парис Фюри се обърна към така наречената родителска полиция“ във
Коментари Харесай

Парис Фюри споделя съобщение за „родителската полиция“, докато публикува клип на дъщеря, 2, псува

Парис Фюри се обърна към по този начин наречената „ родителска полиция “ във видео, което демонстрира едно от най-малките й деца да псува.

Авторката, на 34 години, има седем деца от брачна половинка си Тайсън Фюри, на 35 години, и е говорила за родителството от време на време в предишното. Парис държи почитателите в течение посредством профила си в Instagram, където постоянно споделя наличие за фамилията си.

Тя се появи на платформата в четвъртък с друга актуализация, която включваше най-малката й щерка Атина, на две години. Малкото дете беше забелязано да се преструва, че приказва по телефона във видео, а Парис добави отвод от отговорност към „ родителската полиция “ поради забележка, направена от Атина единствено след момент от клипа.

С телефон, вдигнат против ухото й, Атина беше забелязана да сочи някъде на земята, което беше отвън камерата, и да пита майка си: „ Това куче, м***? “ Парис отговори: „ Не “. След това тя попита щерка си кой е на телефона. Атина подразни, че Пепа Пиг е на телефона.

Парис подразни в надпис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР