Париж. Пари Сен Жермен приема Манчестър Сити в първи полуфинал

...
Париж. Пари Сен Жермен приема Манчестър Сити в първи полуфинал
Коментари Харесай

ПСЖ приема Манчестър Сити в първи полуфинал на Шампионската лига

Париж. Пари Сен Жермен приема Манчестър Сити в първи полуфинал на Шампионската лига. Мнозина дефинират този дуел като край преди финала и ползата към него е голям. И двата отбора наляха стотици милиони през последните години, с цел да побеждават точно в този шампионат, само че до момента все нещо не им доближава, с цел да реализиран огромната си цел. През този сезон възможностите им са много огромни и те са определяни като любимци за трофея. Един от тях обаче още веднъж няма да успее.

Това ще е едвам трети мач сред двата отбора. Те се срещнаха на 1/4-финал в Шампионската лига през сезон 2015/16, като първият дуел в Париж приключи 2:2, а на реванша в Англия " Гражданите " се постановиха с 1:0. Освен това те имат и един мач за Купата на УЕФА в груповата фаза през сезон 2008/09, който приключва при резултат 0:0.

За ПСЖ това е трети полуфинал в Шампионската лига, като до момента тимът един път отпада на тази фаза през сезон 1994/95 от Милан, а през предходната акция съумя да отстрани Република България Лайпциг. Манчестър Сити играе за повторно на тази фаза, като през сезон 2018/19 загуби от Реал Мадрид.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР