Париж. Даниил Медведев се класира за 1/8-финалите на Ролан Гарос

...
Париж. Даниил Медведев се класира за 1/8-финалите на Ролан Гарос
Коментари Харесай

Медведев се класира за 1/8-финалите на Ролан Гарос за пръв път в кариерата си

Париж. Даниил Медведев се класира за 1/8-финалите на Ролан Гарос за пръв път в кариерата си, откакто надви над Райли Опелка в един от най-очакваните мачове от вчерашния ден. Достигането до тази фаза на шампионат от Големия шлем от страна на международния №2 нормално не е никаква изненада, само че в тази ситуация не е по този начин поради комплицираните „ взаимоотношения “ сред руснака и клея.

Двукратният „ мейджър “ финалист нееднократно е показал своята злост към тази настилка, а преди този сезон нямаше нито една победа на Откритото състезание на Франция в четирите си предишни участия. На конференцията след успеха над Опелка обаче Медведев показа, че сега се усеща доста добре на кортовете в Париж, както и че с времето хората могат да трансформират мнението си за доста неща.

На 1/8-финалите Медведев ще има сложна задача, защото негов конкурент ще бъде един от най-добре играещите на клей тенисисти в тура – международният № 23 Кристиан Гарин. Двамата се изправиха един против различен на същата фаза на Мастърс шампионата в Мадрид, като конфликтът приключи с победа за чилиеца - 6:4, 6:7, 6:1.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР