Пари Сен Жермен спечели първа победа в настоящото издание на

...
Пари Сен Жермен спечели първа победа в настоящото издание на
Коментари Харесай

Контузия на Неймар помрачи победата на ПСЖ в Истанбул

" Пари Сен Жермен " завоюва първа победа в актуалното издание на Шампионската лига - 2:0 при гостуването срещуу " Истанбул Башакшехир " в група Н. Успехът обаче бе гарниран с неприятна вест за треньора Томас Тухел. Голямата звезда на парижани Неймар беше заменен наложително още в 26-ата мин., откакто получи контузия в лявото бедро. Все още не е ясно какъв брой време ще отсъства той поради полученото разтежение. Почти е несъмнено обаче, че ще пропусне гостуването против Република България (Лайпциг) на 4 ноември.

В отсъствието на бразилеца в воин за ПСЖ се трансформира привлеченият чартърен от " Евертън " италиански нападател Мойс Кийн. 20-годишният футболист над час бе изцяло неподвижен на терена преди да вкара и двата гола в границите на 15 минути. В 64-ата мин. Кийн откри с глава след центриране на Килиан Мбапе, който му подаде и за удвояването в 79-ата мин.

Турският първенец имаше своите шансове, само че два пъти вратарят на гостите Кейлор Навас избави удари на босненеца Един Вишча.

В другия ранен мач довечера " Челси " разгроми " Краснодар " с 4:0 в Русия в група Е. Това бе забелязано персонално от притежателя на лондонския клуб Роман Абрамович, който участва на мача в Русия. Това бе първи мач на " Челси ", който той гледа онлайн след близо година и половина. Началото не бе положително за гостите, които изпуснаха дузпа посредством Жоржиньо в 14-ата мин. Това обаче бе обезщетено с голове на Калъм Хъдсън-Одой в 37-ата мин., Тимо Вернер от дузпа в 76-ата, Хаким Зиеш в 79-ата и Кристиан Пулишич в 90-ата.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР