Пари Сен Жермен и футболистът на Ливъпруп Фелипе Коутиньо вече

...
Пари Сен Жермен и футболистът на Ливъпруп Фелипе Коутиньо вече
Коментари Харесай

Коутиньо седнал на масата за преговори с един от кадитатите

Пари Сен Жермен и футболистът на Ливъпруп Фелипе Коутиньо към този момент водили договаряния между тях, твърди френското издание Telefoot. Според информацията двете страни са провели среща неотдавна в Лондон, на която е разисквана опцията на полузащитникът да премине на „ Парк де Пренс “ през лятото на 2018 година.

Твърди се, че на сбирката е участвал и мениджърът на бразилеца.

Източници запазили анонимност разкриват, че френските богаташи възнамерявали да предложат на „ мърсисайдци “ за халфа 138 милиона евро. Тази оферта е по-ниска съпоставено с готвените от Барселона 150 милиона евро. Последните клюки бяха, че каталунците обмислят да предложат въпросната сума още през януари 2018-а.

Коутиньо бе измежду главните прехвърляния цели на Барселона през лятото на 2017 година. До договорка по този начин и не се стигна, макар настойчивия интерес от страна на отбора от „ Камп Ноу “.

Същевременно на „ Парк де Пренс “ се надяват Коутиньо да избра да премине в техните редици и поради Неймар. Двамата са съотборници в националния тим на Барзилия и са считани за положителни другари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР