Парфюмът на една жена казва много повече за нея от

...
Парфюмът на една жена казва много повече за нея от
Коментари Харесай

Парфюмите, с които да подчертаем индивидуалността си

" Парфюмът на една жена споделя доста повече за нея от почерка й ". Toва са думи на Кристиян Диор, за които постоянно се сещаме, когато сме в търсене на благоухание, с което да подчертаем характерността си. Истината е, че парфюмът изпраща на близките обръщение за нашата еднаквост. Той е последният подробност от визията, който придава комплектност и оставя дълготраен спомен.

Да избереш точния мирис, е демонстрация на жанр. А в дрогерии ще намерим огромно многообразие от дамски и мъжки аромати, в които ще припознаем себе си. В интервала 28.04 - 25.05.22 при покупка на парфюми, парфюмни и тоалетни води над 50 лева, можете да регистрирате касовия си бон онлайн на и да участвате в лотария за 1 от 5 съвещания за персонален жанр и цветови разбор! Даваме ви 5 оферти с неустоими аромати, които описват истории и трансформират уханието в същинско чудо!
 Коалиционният съвет завърши без изказвания, решението е на Народно събрание 4 май 2022 | Около два часа продължи съвещанието на Съвета на ръководещата коалиция, на което се обсъждаше предлагането...
Еlizabeth Arden Green Tea Lychee Lime

Дамската тоалетна вода Elizabeth Arden Green Tea Lychee Lime е извънредно мекушав парфюм, от който като че ли се излъчват слънце и лято. Този aромат незабавно ще ви накара да се усмихнете, тъй като елементарно можете да доловите другите му нотки.

Изкушаващото благоухание е наситено с апетитни плодове като мексикански лайм и екзотично проличава. В сърцето на аромата се преплитат нотки на египетски здравец, водна лилия, магнолия и зелен чай, с цел да разсънят сетивата ви и да дадат свежо начало на деня ви!



Miss Kay

Вече сме ви разказвали за Miss Kay - всеки техен парфюм има и своя лична визия с разнообразни цветове, които описват историята на аромата и пресъздават настроението ни. Поканени сме в техния свят, с помощта на магазини.

Пролетта към този момент е тук, а на нас ни се желае още веднъж да сме свободни, а към себе си да усещаме благоухание на цветя. Miss Kay Wildflower дамска парфюмна вода e неповторим мирис за топлите месеци. Преоткриваме дивите цветя благодарение на свежестта на лимон, мандарина и сладостен портокал. Тази цитрусова композиция последователно е сменена от безгрижно и меко въодушевление, поради тоновете на българска роза дамасцена и иланг-иланг. Финалът е дългогодишен и хубав. В него се преплитат нежни нотки на дървесина, кедър и нероли. Още един метод да се откъснете от градската джунгла и да вдъхнете от аромата на природата!



Women'secret Rose Seduction

Композицията на дамска парфюмна вода Women Secret Rose Seduction е притегателна с уханието си на портокалов цвят, мандарина и ябълка. Плодовите нотки се разпростират в сърцето на аромата, който се добавя от сладки нотки и жасмин. Завършващият акомпанимент се разкрива в мека основа от ванилия и мускус. Парфюмът оставя дългогодишен мирис през целия ден. Може да го открием в изискана опаковка и сигурно е съвършеният моден подарък за всяка дама!



David Beckham Bold Instinct

Ако желаете да извършите подарък на мъжете в живота си, заложете на Bold Instinct - най-новото попълнение към ароматите на David Beckham. За Bold Instinct Дейвид Бекъм си партнира с известния парфюмер Jean-Christophe Herault, с цел да сътвори нов мирис, предаващ самонадеяност и сигурност в себе си. Bold Instinct е тъкмо толкоз мощен, колкото и грациозен, като сплотява харизматична и стилна композиция от земни, сходни на уиски нотки със затоплящи подправки. Ароматът е въплъщение на увереността и смелата увереност, поради които толкоз се възхищаваме на мъжете!



АREEN OUD HAYAT

Славата на арабските аромати е пословична. Oud Hayat e унисекс тоалетна вода, която е идеална за подарък на обичан човек поради трайното си благоухание и красива опаковка, които очароват. Връхните нотки на лавандула и грейпфрут се съчетават с кехлибар и тютюн, с цел да допрян всичките ви сетива! Парфюмът е като арабска история, която един път почнала, няма край!



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР