Парфюмът е един от най-старите козметични продукти, създадени от човека.

...
Парфюмът е един от най-старите козметични продукти, създадени от човека.
Коментари Харесай

Колко грешим, когато ползваме парфюм

Парфюмът е един от най-старите козметични артикули, основани от индивида. Първите най-вероятно са се появили в Месопотамия и Древния Египет през второто хилядолетие преди Христа, и са представлявали ръжда от цветя и масла.

От WWD ни припомнят, че парфюмът е най-лесният и бърз метод да се почувстваме по избран метод според от обстановката, в която ще го носим. Защото никой не употребява един и същи мирис за длъжностен ангажимент и секси среща да вземем за пример.

Освен съответния мирис, който ще изберем, значим е и методът, по който нанасяме парфюма си. И е прекомерно евентуално да сме го правили по неправилен метод до в този момент. За да сме сигурни, че ароматът ще издържи през целия ден, би трябвало да го впръскаме непосредствено на кожата си.

Конкретното това би трябвало да са места, където усещаме пулса си, тъй като те са най-топлите от цялото тяло и ще оказват помощ на аромата да се разгърне. Такива са шията, китките, в сгъвките на лактите, както и зад ушите.

Твърдо " не " е да пръснем във въздуха и да " минем " през образувалия се парфюмен облак. Единственото несъмнено в този способ е, че хабим парфюма си. А в случай че той е някое първокласно наслаждение като прословутия Baccarat Rouge 540 на Maison Francis Kurkdjian, не бихме си го дали прошка.

Последното предписание, което WWD споделят е, че ароматите устоят по-дълго и се усещат по-силно на добре хидратирана кожа. Което пък изяснява за какво през лятото парфюмите се усещат по-силно и би трябвало да употребяваме по-леки и свежи аромати.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР