Парапсихическите феномени са изучавани, документирани и доказани от редица учени

...
Парапсихическите феномени са изучавани, документирани и доказани от редица учени
Коментари Харесай

Телепатията може да влияе на сънищата

Парапсихическите явления са изучавани, документирани и потвърдени от редица учени по целия свят. В едно от тези проучвания е проучена телепатичната връзка сред двама души – безсънен и задремал.

През 60-те години на предишния век в медицинския център Маймонидес (Maimonides) в Ню Йорк е извършено проучване, чиято цел е била да се тества хипотезата, че хората са способни да кажат какво ще сънуват същата вечер. След десетилетия пробен труд учените постигнали невиждани триумфи и положили основите на модерните парапсихологически проучвания.

Как работи опитът?

В основата на упоменатия опит стои концепцията, че посредством квантово усложнение човешкият разум може да бъде употребен като антена. Представете си го като радио периодичност – включването на разнообразни канали ще намира разнообразни честоти на вашето радио. Според учените сходно нещо може да се случва и при хората.

Експериментът протича по следния метод: двама души се срещат за малко и единият се трансформира в правоприемник, настройвайки се на честотата, на която другият човек ще пробва да изпраща сигнали. След това „ предавателят “ ще получи тематика, а приемникът ще легне да спи. Веднага откакто е реализирано бързо придвижване на очите (състоянието, при което се наспиваме най-бързо и сънуваме най-много), учените разсънват приемника, с цел да опише сънищата си.

И макар че цялостният опит се оказал много сполучлив, два образеца изпъкват измежду останалите. В един от опитите на „ предавателя “ е показана картината „ Танцово учебно заведение “ на Едгар Дега. На нея се вижда стая, цялостна с танцуващи млади девойки. Когато приемникът бил разсънен, той описал невероятни неща. „ Бях в стая с най-малко още шест души, усещаше се като учебно заведение. Имаше малко момиче, което се опитваше да танцува с мен. “

  • Безплатен опиат – 10 минути гледане в очите

Вторият извънредно сполучлив опит е извършен от отдалеченост над 150 км и в него са взели участие 5 души като приемници. На предавателите са показани фотоси на птици, орли и митологичния феникс. За увеличение на внушението е употребена и звукова стимулация. Двама от петимата получатели съобщили, че в сънищата си са видели феникс или ята птици.

Честно казано, даже и учените не били способни да обяснят тъкмо по какъв начин работи телепатичното предаване на информация посредством сънищата. Това е много типично за множеството парапсихологически опити – учените осъзнават, че нещо се случва, потвърждават го, само че не могат да схванат за какво се случва. Но това, което се случва, е феноменално – да разберем, че телепатичната връзка на големи дистанции е допустима, в случай че „ честотите “ са настроени задоволително вярно, с цел да се движат посредством квантовото усложнение, е единствено началната точка.

  • Съзнанието е на всички места

Ако изображения и слухови сигнали могат да бъдат излъчени посредством мисъл и това събитие бъде овладяно от човешката раса, ще реализираме немислими неща. Комуникация с животни, съвършено междуличностно схващане, унищожаване на всички средства за връзка, по-добра лечебна грижа за болните – това са единствено някои от нещата, които бихме могли да реализираме посредством цялостното преодоляване на телепатичната връзка.

Learning Mind

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР