Парад на военните духови оркестри поставя началото на тържествената програма,

...
Парад на военните духови оркестри поставя началото на тържествената програма,
Коментари Харесай

С парад на военните духови оркестри започват честванията за 6 май

Парад на военните духови оркестри слага началото на тържествената стратегия, с която Министерството на защитата ще означи Деня на храбростта 6 май.
На 3 май 2019 година от 20.00 часа пред Билетния център на Националния замък на културата в столицата ще стартира музикалният церемониал на военните духови оркестри, в който ще вземат участие Гвардейският внушителен духов оркестър, Фестивалният оркестър и представителните военни духови оркестри на Сухопътните войски, Военновъздушните и Военноморските сили, както и реализатори от Представителния отбор на въоръжените сили.
Освен известни български маршове, военните духови оркестри ще показват музикални произведения от богатия си жанров репертоар.
На 5 май 2019 година от 19.00 часа в зала 1 на НДК Гвардейският внушителен духов оркестър и Представителният отбор на Въоръжените сили ще изнесат церемониален концерт за жителите и гостите на столицата. Той е под патронажа на президента и висш главнокомандващ въоръжените сили, министъра на защитата и началника на защитата.
В концерта във връзка Деня на Храбростта и празника на Българската войска ще вземат участие Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Росица Кирилова, Райко Кирилов, Бойка Дангова, Емилия Валенти, фолклорно трио „ Ладена “, квартет „ Армейска ария “, детска вокална група „ Пим-пам “, мажоретен състав от Ботевград, клуб по спортни танци „ Гранд “ към Военния клуб в гр. Хасково, танцова групировка „ Алгара “ и други Тържественият концерт е с вход свободен.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР