Папи Ханс и Тита влизат в седмия сезон на шоуто

...
Папи Ханс и Тита влизат в седмия сезон на шоуто
Коментари Харесай

Ето Кои Влизат В Новия Сезон На „капките“

Папи Ханс и Тита влизат в седмия сезон на шоуто „ Като две капки вода“. Състезанието за имитатори се завръща през пролетта в ефира на Нова, а звездата от „ ВИП Брадър ” 2018 дружно с обичаното протеже на Криско са първите сигурни участници, които ще разпишат контракти с продуцента Маги Халваджиян.

Говори се, че Тита била персонално предложена от своя началник Криско, който е в доста близки връзки с Маги Халваджиян. Последният се оплаква, че било мъчно всяка година да търси 8 души за шоуто, които хем да могат да пеят, хем да танцуват, хем да са положителни в имитациите.

Затова бил отворен за всевъзможни оферти и с удоволствие приел да извади на сцената младата Тита, която е първият актьор, продуциран от габровския рапър. Миналата година продуцентът предложения в „ Капките ” Гери, а в този момент е ред на нейната някогашна колежка.

Папи Ханс до неотдавна изобщо не влизал в проектите за „ Капките ”, само че във „ ВИП Брадър ” майсторът на кекса сподели, че го бива и в имитациите. На няколко пъти той съумя да заблуди феновете, докарвайки глас и интонация съвсем като на продуцента на риалитито Радо Тушев, оправи се чудесно и като подражател на Тони Стораро. Предстои да забележим по какъв начин ще се оправи и като двойник на звездите от музикалната сцена. За да има конспирация, не е изключено в шоуто да вкарат и бившето гадже на Папи – Дара, която също като Тита се познава с Криско и Халваджиян от „ Х Фактор ”, написа „Уикенд“.

В „ Капките ” тази пролет сигурно ще има и фолк звезда. Според слуховете, се водят договаряния с няколко музиканти от лекия род, а най-спряган като предстоящ участник е Илиян. Актрисата Ани Михайлова също е измежду евентуалните участници в надпреварата за двойници. След прекъсването на „ Шоуто на Канала ” преди близо година тя интензивно търсела нов тв план, в който да се изявява. „ Капките ” ѝ се коствал най-подходящ. Очаква се в предаването да бъдат привлечени и артисти от новите сериали на малкия екран „ Дяволското гърло ” и „ Господин Х и морето ” с Алекс Сърчаджиева и Калин Врачански.

Последният към този момент е печелил формата и надали ще взе участие в него повторно. Възможно е обаче да бъдат поканени по-слабо известни артисти от двете продукции. Те ще вземат по-нисък хонорар, а в това време присъединяване им в хитовото шоу ще бъде тип реклама за новите сериали.

Завръщането на „ Като две капки вода ” значи завръщане и на неговите несменяеми водещи Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков. Макар феновете от години да роптаят против тях, продуцентът ги харесва и твърди, че в никакъв случай не би ги уволнил. Рейтингите също са безапелационни, че макар рецензиите против двойката, тя притегля най-вече фенове пред екраните.

Любопитен въпрос е и кой ще влезе в журито. Както „ Уикенд ” писа, за там от месеци се спряга името на фолк звездата Преслава, която трябваше да е наставник в „ Гласът на България ” по Би Ти Ви, само че в последния миг е била отрязана. Тя към този момент е била финалист в „ Капките ” и нищо чудно да се завърне като оценяващ, както преди време стана с Милица Гладнишка. Не е изключено такова предложение да бъде отправено и към Калин Врачански при положение, че журито се сменя всяка седмица, както бе предишния сезон.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР