Папараци изловиха по бански костюм бремената по-малката сестра на херцогинята

...
Папараци изловиха по бански костюм бремената по-малката сестра на херцогинята
Коментари Харесай

Папараци уловиха бременната Пипа Мидълтън по бански

Папараци изловиха по бански костюм бремената по-малката сестра на херцогинята на Кембридж Кейт Мидълтън. Пипа Мидълтън и брачният партньор ѝ Джеймс Матюс са на отмора в Италия.  

A post shared by (@philippa.middleton) on Aug 30, 2018 at 7:29am PDT
Пипа сияе и наподобява в страхотна форма. Красавицата се е отдала на цялостен релакс на плажа и показва гордо наедрялото си коремче. Пипа не стопира и да спортува, употребявайки опцията да поплува в морето, което е идеална опция за всяка бременна жена да поддържа здравето си и да приготви тялото си за измененията и раждането.  

A post shared by (@pregnantbeachlife) on Aug 31, 2018 at 7:42pm PDT

През юни Пипа Мидълтън публично разгласи, че е бременна , макар че новината се появи в медиите още през април. Тогава тя описа, че е предходна първите три месеца на бременността без напрежение.  

A post shared by (@_british_royals_) on Sep 2, 2018 at 9:07am PDT

„ Забелязах смяна на тялото и увеличение на тежестта си - само че посредством ефикасни извършения и спорт усещам, че то се укрепва, с цел да поддържа здравословна бременност, раждане и възобновяване ", призна тогава по-малката сестра на херцогинята на Кембридж.  

A post shared by (@nanosmagazine) on Sep 2, 2018 at 1:58pm PDT

Пипа Мидълтън се омъжи за мениджъра на хедж фондове Джеймс Матюс през 2017 година Двамата чакат първото си дете през октомври.  

A post shared by (@sebochnak) on Sep 3, 2018 at 5:07pm PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР