Папа Франциск прие украински деца на общата аудиенция във Ватикана

...
Папа Франциск прие украински деца на общата аудиенция във Ватикана
Коментари Харесай

Папата прие украински деца бежанци във Ватикана

Папа Франциск одобри украински деца на общата визита във Ватикана в сряда. Десетината бяха съпроводени от представители на фондация „ Да им помогнем да живеят “, Асоциация " Пюер " и представители на украинското посолство. Децата получиха великденски дарове и топло посрещане.

По време на късото си слово, папата още веднъж прикани за молебствия за мир, с които хората да спрат чудовищната война. Папа Франциск приказва за заплахите от боен спор в Украйна още преди началото на съветската военна инвазия в края на февруари. Той има позиция за множеството събития по света, само че постоянно приканва за мир, разговор и схващане.
 Наръчник за битка с троловете в интернет 30 март 2022 | Хибридната война в интернет у нас е повече от действителна. Всъщност интернет трол е някой, който целеустремено проваля...
Миналата седмица Светият отец изненадващо посети педиатрична болница в Рим, където са настанени ранени деца – бежанци от войната в Украйна. 19 украински деца бяха лекувани в болничното заведение. Някои от тях са с форми на рак, неврологични заболявания или съществени пострадвания, породени от детонации. Досега в Рим са лекувани 50 украински деца, откогато стартира войната в Украйна.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР