Пандемията, причинена от COVID-19, извади световния спорт от обичайния му

...
Пандемията, причинена от COVID-19, извади световния спорт от обичайния му
Коментари Харесай

Единственото активно клубно футболно първенство в Европа в каналите на DIEMA EXTRA

Пандемията, породена от COVID-19, извади международния спорт от нормалния му темп за неустановен интервал в един от обичайно най-натоварените стадии от календара. Само едно състезание на Стария континент съумява да запази футболната общественост дейна, правейки самоуверено първи стъпки при започване на едвам започващия си нов сезон. Беларуската Висша лига влиза в ефира на каналите на DIEMA EXTRA от своя втори кръг още тази събота (28 март), в която три мача ще бъдат на вниманието на феновете по DIEMA SPORT.

От 12:00 първенецът Динамо Брест гостува на единайсетия от последната акция Слуцк. От 14:00 хегемонът в последните 15 години БАТЕ Борисов пътува до Мозир за среща с локалния Славия , откакто бе надвит още на самата начална линия с 1:3 от Енергитик-БГУ. От 16:00 дерби на Минск ще потопи аудиторията в пламъка на едно от обичайни беларуски съперничества.

Ще успее ли добре познатият по родните ширини БАТЕ Борисов да се върне още веднъж на трона, който бе негово владеене 13 поредни години или акцията готви нова сериозна изненада? Това е единствено половината от информацията, която ще получим с напредването на срещите. Втората част стои зад името на идващия победител в шампионата за Купата, където през април следва да се дефинират финалистите след елиминации в две срещи. Славия Мозир още веднъж стои на пътя на клуба от Борисов, а конкурентната двойка оформят Брест и Шахтьор Солигорск.

Футболът онлайн продължава с шампионата и Купата на Беларус и с каналите на DIEMA EXTСпорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР