Пандемията от новия коронавирус промени живота и ежедневието на всички.

...
Пандемията от новия коронавирус промени живота и ежедневието на всички.
Коментари Харесай

Миската, която остави короната заради коронавируса

Пандемията от новия ковид промени живота и всекидневието на всички. Мнозина се пробват да оказват помощ с каквото могат, да бъдат потребни в общата битка с невидимия зложелател.

За хората, отдадени на медицината, това е и професионален дълг. Именно той върна Мис Англия 2019 назад в болничното заведение в град Бостън, графство Линкълншър.

24-годишната Бхаша Мухерджи завоюва короната на най-красивата в Англия предходната година. Заради подготовката за присъединяване на състезанието Мис Свят, тя прекъсна работата си като доктор. Стажувала е в поделение за хора с дихателни проблеми.
 Снимка 474882

Последните месеци миската прекара в Индия, занимавайки се с благотворителни начинания. Плановете й бяха да остане там до август, само че преди дни се върна в Обединеното кралство, с цел да помогне в битката с COVID-19 .

Преди това обаче ще би трябвало да изкара наложителния интервал на карантина. Мухерджи няма самообладание да се яви на обновителен курс и да отиде на работа в болничното заведение, с цел да може да помогне с всичко, на което е способна, на своите сътрудници, написа CNN.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Dr Bhasha Mukherjee (@bhasha05) на Ное 21, 2019 в 1:50 PST

След като броят на инфектираните във Англия стартира да се усилва фрапантно, Бхаша получава редица известия от чиновниците на болничното заведение, в която е стажувала. В тях те й се оплакват какъв брой им е мъчно, по какъв начин не доближава личен състав и са на ръба на силите си. И по този начин съумяват да си завоюват нейната помощ.

За миската е неверно тя да се разхожда със своята красива корона и да се занимава с филантропична активност, до момента в който нейните сътрудници изнемогват и всеки ден се борят за човешки животи.
 Мис Германия 2020, Леони дон Хазе и изборът на 35-годишна жена
Новата остаряла Мис Германия 2020

Коя е Леони дон Хазе

Мухерджи се възхищава на метода, по който светът отдава благодарност на медицинските служащи, и просто усеща, че желае и тя даде своя принос. За нея няма по-добро от това по едно и също време да бъде Мис Англия и да оказва помощ на страната тогава, когато тя се нуждае от нея .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Dr Bhasha Mukherjee (@bhasha05) на Окт 25, 2019 в 1:15 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР