Панайот Панайотов бе подложен на чудовищна гавра в последното издание

...
Панайот Панайотов бе подложен на чудовищна гавра в последното издание
Коментари Харесай

След жестоката гавра: Панайот Панайотов плаши да напусне „Капките”, съпругата му беснее

Панайот Панайотов бе подложен на чудовищна подигравка в последното издание на „ Като две капки вода ”. Популярният артист, който е на достолепните 72 години, бе заставен да постави къса черна рокля и нелепа перука в опит да се преправи на Тина Търнър от най-дивия й интервал.
Изпълнителят очевидно се усещаше неудобно от обстановката и напълно резонно осъществяването му бе цялостен неуспех. Той стоеше като препариран на сцената и не смееше да направи каквото и да било придвижване. ЕГН-то на артиста не позволяваше да се развихри, а токчетата, на които бе покачен, му създаваха очевиден дискомфорт. И публиката, и журито едвам сдържаха смеха си, а Панайот се почувствал много наскърбен, разкриха негови близки.
„ На кой му хрумна тази долнопробност? Това е възрастен човек, бива ли на тези години да го карат да се прави на жена, освен това да го обличат в разголени тоалети? ”, възмутени са в съсловието. Най-гневна била брачната половинка му Емилия, която била безапелационна, че той не трябва да се появява в този тип пред камерите.
Певецът бил много ядосан и след злощастната си изява бил на косъм да си тръгне, разкриха източници на „ Уикенд ” от шоуто. Той декларирал, че повече не би позволил сходна подигравка с достолепието му и в случай че му дадат сходен облик, ще напусне надпреварата. В последна сметка, изпълнителят на „ Момчето, което приказва с морето ” получил уверения, че отсега нататък няма да има сходни грубости.
Панайот се е съгласил да взе участие в „ Като две капки вода ” само поради хонорара, допълват негови сътрудници. В последните години артиста имал доста малко работа и мъчно се оправял финансово. За всяко издание на „ Като две капки вода ” той получава сумата от 500 лв.. След фиаското с облика на Тина Търнър обаче се зарекъл, че ще си тръгне, в случай че отново го гримират като травестит.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР