Panasonic обяви LUMIX S9 – най-малкият и най-лекият пълноформатен безогледален

...
Panasonic обяви LUMIX S9 – най-малкият и най-лекият пълноформатен безогледален
Коментари Харесай

Panasonic представя новия компактен пълноформатен безогледален фотоапарат LUMIX S9

Panasonic разгласи LUMIX S9 – най-малкият и най-лекият пълноформатен безогледален фотоапарат от серията LUMIX S. Наличен в цветовете – черно, малиново алено, мрачно маслинено и класическо синьо – LUMIX S9 е моден асистент на основателите на наличие в придвижване.  

Приблизително 24.2-мегапикселовият пълноформатен CMOS датчик, равностоен на този на LUMIX S5II, и най-новият процесор снимат наличие с богати елементи и естествени тонове. В допълнение, фотоапаратът е оборудван с PDAF (Phase Detection Auto-Focus), който обезпечава чудесно следене на обекти и Active I.S., който доста понижава размазването от заклащане на фотоапарата даже при снимане от ръка, разрешават на потребителите да снимат решително във всяка обстановка.

LUMIX S9 също по този начин разрешава на основателите елементарно да се любуват на редица известни, типичен или самостоятелни цветови стилове във фотоапарата с известната функционалност REAL TIME LUT посредством нов специфичен бутон ‘LUT’ на корпуса на фотоапарата.

Освен това новото приложение LUMIX Lab разрешава на създателите да създават свои лични неповторими LUT цветови файлове на своя смарт телефон. Това значи, че потребителите могат без изпитание да основават истински и споделени фотоси и видеоклипове без потребността от постпродукционно редактиране на компютър, разширявайки обсега на креативните благоприятни условия. С новото приложение е усъвършенствана и скоростта на прекачване на данни от фотоапарата към смарт телефона.

LUMIX S9 вкарва нов формат за запис; MP4 Lite. Заснемайки Open Gate в 4:2:0 10 бита в 30p/25p, създателите могат да снимат висококачествени видеоклипове в оптималния формат за смарт телефон и елементарно да трансформират съотношението на страните, с цел да отговорят на обществените медии с приложението LUMIX Lab. С този нов рационализиран работен развой за редактиране основателите на наличие могат елементарно да снимат и споделят, до момента в който са в придвижване.

С LUMIX S9 Panasonic има за цел да предложи на създателите ново прелестно преживяване при снимане, като направи процеса от улавянето на момента до шерването му със света без изпитание и интуитивно.

Първият стилен дизайн в серията LUMIX S, съчетаващ дребен и лек корпус с високо качество на изображенията

Компактен и лек корпус с тегло почти 403g*3 Приблизително 24.2-мегапикселовият пълноформатен CMOS датчик и най-новият процесор обезпечават мощно показване на изображенията. Подобрен автофокус с различаване в действително време с PDAF (Phase Detection Auto-Focus) за по-прецизно следене на обекта. Водеща в промишлеността технология за стабилизиране на изображението с 5-осова двойна I.S.2: 6.5 стопа*4 / I.S.: 5 на тялото: стопа*5 и Active I.S. компенсира заклащането на фотоапарата при снимане по време на вървене. С корекцията на изкривяването на вероятността и High mode във функционалност E-Stabilization (Video) към този момент е допустимо да се реализиран още по-стабилни фрагменти при снимане в придвижване.   Оборудван с MP4 Lite, нов видео режим Open Gate, усъвършенстван за смартфони Гъвкаво снимане под всевъзможен ъгъл

Ново приложение LUMIX Lab за безпроблемно свързване

Позволява високоскоростно прекачване на фотоси и видеоклипове от фотоапарата към смарт телефон. Позволява на потребителите елементарно да основават истински LUT файлове и да ги трансферират от смарт телефон към фотоапарата, позволявайки им да се насладят на желаните от тях цветови решения. LUT от известни основатели също са налични за евакуиране и потребление от приложението Бързо и елементарно редактиране на видео файлове MP4 Lite, усъвършенствани за шерване в обществените медии

REAL TIME LUT за по-широк диапазон на креативно изложение

Напълно персонализирани LUT цветови файлове могат да се зареждат в камерата за креативно снимане Специален LUT бутон на корпуса на фотоапарата за пряк достъп до LUT настройките Добавен е надзор на непрозрачността и шумовият резултат, с цел да се усъвършенства още повече креативността Могат да се ползват по едно и също време до 2 LUT файла
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР