Памела Андерсън, чийто звезден блясък беше доста поизхабен през последните

...
Памела Андерсън, чийто звезден блясък беше доста поизхабен през последните
Коментари Харесай

Памела Андерсън се завърна - като звезда на Бродуей

Памела Андерсън, чийто звезден искра беше много поизхабен през последните години, се завърна на сцената. Като дебютира на " Бродуей " в мюзикъла " Чикаго ", в една от двете основни женски функции - на Рокси Харт. Изпълнението на 54-годишната " спасителка на плажа " беше посрещнато с аплодисменти от публиката и се радва на добър банкет и от рецензията.

Завръщането на Андерсън под светлината на прожекторите планува и документален филм на Нетфликс за нея, където тя ще опише " същинската си история ". Там ще стане дума и по какъв начин е стигнала до " Бродуей ". Или може би - за какво чак в този момент.



https://www.clubz.bg/uploads/2022/04/pamela anderssen-ap-bta.jpg " border= " 0 " alt= " " width= " 500 " height= " 611 " />

" Почувствах, че в този момент е моментът да блесна ", изяснява Памела през март пред NBC във връзка дебюта ѝ в мюзикъла.

" Правя това за самата себе си, нещо, което е необичайност ", споделя още тя.

Андерсън се надява да вземе в свои ръце описа за живота си. Нещо, което не се случва със сериала " Пам и Томи ", излъчен по " Хулу ", в чийто основаване не взе участие.

Звездата от 90-те счита, че може да се направи паралел сред нейната лична история и тази на героинята ѝ от " Чикаго " - Рокси.

Рокси, която е зад решетките за ликвидиране на мъж, с който е имала връзка, е освободена от пандиза, когато се трансформира в медийна сензация.

" Медиите са в действителност нещо доста могъщо, забавно е по какъв начин повлияха на моя живог ", разсъждава по този мотив Памела Андерсън. " Трябва да извлечеш най-вече от това, което имаш. Понякога нещата ще наподобяват зле, само че можеш неприятните неща да превърнеш в положителни ", прибавя тя.

Дебютът ѝ на " Бродуей " притегли почитатели от целия свят и продаде билетите за представлението седмици напред. Андерсен ще бъде на сцена 2 месеца, до 5 юни.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР