Пълнолунието, както и новолунието, не е най-лесното време за нито

...
Пълнолунието, както и новолунието, не е най-лесното време за нито
Коментари Харесай

Как пълнолунието се отразява на всяка зодия?

Пълнолунието, както и новолунието, не е най-лесното време за нито един от знаците на Зодиака. И въпреки всичко се отразява на всяка зодия по друг метод.

Лъвовете изпитват подозрения, а Козирозите изпадат в меланхолия – по какъв начин всяка зодия претърпява пълнолуние?

При пълнолуние - последната фаза на Луната - силата й става толкоз мощна, че опустошава всичко по пътя си.

Овен

Овните са цялостни с сила и увереност даже без пълнолуние, само че последната фаза на Луната е в положение да насочи силата им в отрицателна посока, тъй че е по-добре за тази зодия да изчака спокойно този интервал: отпуснете се, прочетете книга, изгледайте обичания си филм. И никога не трябва да влизате в открита борба с никого - това може да приключи зле.

Телец

Телците претърпяват пълнолунието повече или по-малко умерено, неприятности могат да зародят единствено в персоналния им живот. Като цяло постоянният и спокоен манталитет на Телеца съумява да обезврежда разрушителното въздействие на пълнолунието.

Близнаци

Влиянието на пълнолунието върху Близнаците е много мощно. То безусловно изтощава хората от тази зодия и провокира цялостна незаинтересованост. Не е целесъобразно Близнаците да се преработват по това време, тъй като продуктивността им внезапно понижава.

Рак

Доста спокойните другояче Раци по пълнолуние могат ненадейно да изпитат непреодолимо предпочитание да унищожат всичко по пътя си: да се разделят, да се разведат, да изоставен дома, да се скарат и да теглят чертата всичко. Всичко това е просто от негативното влияние на пълнолунието, Раци, тъй че не се поддавайте на кратковременен подтик и намерете ефикасни способи за самоконтрол.

Лъв

Привидно самоуверените Лъвове постоянно се съмняват какво вършат и в каква посока да се движат. На пълнолуние жаждата за душевно търсене може да се изостри и да докара до мисълта, че всичко не е наред и всичко е неправилно, както и до решението да трансформират всичко коренно. Такъв ход на мисли може по едно и също време да донесе триумф на Лъва или изцяло да унищожи живота му.

Дева

На пълнолуние Девите могат да проявят нервност, ревнивост, настъпателност и даже скандалност. И близките, даже и да са привикнали с придирчивостта на хората от тази зодия, меко казано няма да бъдат удовлетворени от сходни промени. Намерете положителни техники за самоконтрол и не влизайте в спорове.

Везни

Везните по пълнолуние могат да бъдат застигнати от финансови проблеми, каквито нормално нямат. Затова астролозите поучават тази зодия да пресметне добре бюджета си и да остави малко непотребни пари за пълнолунието – при положение на непредвидени разноски.

Скорпион

За Скорпионите пълнолунието е източник на сила. Тази фаза на Луната подтиква хората от тази зодия към нови достижения и дава мощ и увереност за нови планове. Друг е въпросът какъв брой е продуктивно ще е това в бъдеще. Общото предписание за всички Скорпиони е - на пълнолуние е по-добре да не стартирате нови неща, а да се занимавате със остарели.

Стрелец

Стрелците би трябвало да бъдат допустимо най-съзнателни в организирането на деня си на пълнолуние. Ако се разсъните в първия час на деня без проекти или стратегия, има късмет да прекарате пълнолунието в неприятни душевни търсения и сривове. За да не се обезсърчите, помислете авансово по какъв начин да прекарате този ден ползотворно.

Козирог

Енергията на пълнолунието не благоприятства премерения метод на живот, към който Козирогът толкоз се стреми. Следователно, за него този ден ще бъде най-трудният измежду всички знаци на Зодиака. Стрес, неприятно въодушевление, нервност - с цел да избегнете всичко това, Козирози, астролозите ви поучават да се отпуснете и да си починете.

Водолей

Водолеят по пълнолуние може да се трансформира в цел за хора, които са неблагосклонни към него или желаят да го излъгват. И всичко това, тъй като пълнолунието подхранва всяка негативност и прави позитивния въздушен Водолей още по-уязвим. Така че, внимавайте!

Риби

Рибите, които вземат 80% от решенията в живота си, разчитайки на интуицията, стават още по-податливи на знаците на ориста на пълнолуние. Ако сте изправени пред мъчно решение, то точно на пълнолуние следва да се вслушате в себе си и да се доверите на възприятията си.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР