Пълнолуние в знак Телец в 15:36ч. - увеличават се психологическите

...
Пълнолуние в знак Телец в 15:36ч. - увеличават се психологическите
Коментари Харесай

Съзнанието влиза в конфликт с подсъзнателното

Пълнолуние в символ Телец в 15:36ч. - усилват се психическите и здравословните проблеми. Съзнанието влиза в спор с подсъзнателното. Също по този начин в този интервал нежният пол демонстрира психо-емоционална неустойчивост, реагирайки по-остро. Чувствата вземат превес над разсъдъка. Конфликти, пострадвания, здравословни проблеми, отрицателни фактори, непредвидени обстановки, свързани с пътешестване ще продължат да бъдат на напред във времето. Могат да зародят стопански проблеми, както проблеми свързани със здравето. Нужно е да действате умишлено и благоразумно, да избягвате импулсивни действия.

Луната е в земният знак Телец до 10:47ч на 13 ноември

Избягвайте нестимулираните дейности и местата, където има доста хора. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж. За да повишите и подобрите настроението, би трябвало да ядете нещо вкусно и да гледате нещо красиво. Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Не се предлага хирургични намеси освен в тези органи, само че и всевъзможни други. Това не важи за незабавните случаи. Избягвайте студените питиета, както и викането. Отложете визитата при ортодонт, в случай че не ви е незабавно.

Не се предлагат: спортни тренировки; премахване на новообразувания по лицето, шията и деколтето; естетична стоматология; татуси в региона на лицето, шията и деколтето, непрестанен грим, вадене и правене на зъби.

След 17:49ч през днешния ден до 10:47ч на 13.11. Луната се движи на луфт. Бъдете деликатни, с цел да се избегнат неприятни моменти на отчаяние от взети значими решения в този миг. По това време човек се „ изключва” за известно време (вниманието му е притъпено, той става разсеян). Не би трябвало да вземате виновни решения, защото те се основават на заблуди. Стартираните каузи ще вървят мъчно или въобще няма да имат триумф. Трябва деликатно да спазвате всички правила за сигурност. Може да има неприятни произшествия на улицата... Не купувайте значими и скъпи движимости, не подписвайте документи, контракти. Нищо значимо не предприемайте!

Продължава 16 лунен ден до 17:24ч на 12 ноември (от 16:56ч на 11 ноември)

Хубав и съразмерен ден, в който би трябвало да се заобикалят разногласия, рецензии, прояви на всякаква настъпателност и фамилиарност в държанието. Това в следствие може да се отрази на здравето, защото астралната сила сега е в крах. Нужно е човек да се освободи от всевъзможни непотребни пристрастености.

В този ден не би трябвало да се крещи и да се държите безогледно. Изисква се успокоение. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, запазете успокоение. Идеално време за контакти с природата, разходки, пътешестване.

В 16 лунен ден, в случай че се замърсят облеклата, даже едно петънце да има, това е симптом за духовна нечистотия. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Лечението се прави единствено с психотерапия и самовнушение.

Не е уместно за покупки, подстрижка и за полови връзки. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл.

Следва 17 лунен ден от 17:24ч на 12 ноември до 17:57ч на 13 ноември

Счита се, че този ден е обвързван със Слънцето и би трябвало да бъдете великодушни, да доставяте наслада и да не отказвате нищо на децата и обичаните хора.

Ако сте в приповдигнато въодушевление, жизнен дух, значи сте здрави както физически, по този начин и душевен. А в случай че усещате тежест в гърдите си, тъжно ви е – правилен знак, че някъде грешите, замислете се какво не е наред в живота ви и с вас.

Този лунен ден е обвързван с интуитивното знание, екстаза, преображението. Не бива да се потискат инстинктите, само че разкрепостяването не трябва да стига до вилнеене, цинизъм, безочливост и пиене. Нищо не би трябвало да стига до прекаленост.

Прекрасно време за обич и секс.

27 безоблачен ден - Молете се за околните си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е належащо да раздавате това, за което няма да ви е жалост. В шкафа сте натрупали всевъзможни непотребни неща, може да ги раздадете на по-бедните хора. Ден също на размяната, която би трябвало да е еквивалентна, равностойна.

По-важни аспекти денем

Луна тригон със Сатурн (08:45ч)

Луна съпротива с Меркурий (11:52ч)

Слънце съпротива с Луната (15:36ч)

Луна тригон с Плутон (17:49ч)

Марс секстил с Юпитер ( 20:22ч)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР