Пълна мистерия се възцари с предполагаемата трета бременност на Светлана

...
Пълна мистерия се възцари с предполагаемата трета бременност на Светлана
Коментари Харесай

Пълна мистерия с третата бременност на Гущерова

Пълна тайнственост се възцари с хипотетичната трета бременност на Светлана Гущерова . Слуховете, че моделката ще подари брачна половинка си Християн с още един правоприемник се появиха преди към месец, само че със фотосите от празненството за рождения ден на щерка си Анелия Добромира Светлана напълно обърка клюкарите и почитателите си в Инстаграм. Последните сторита разкриха, че предходната вечер Гущерови са организирали охолно детско празненство за тригодишното си момиче.

Аниматори, облечени като прасето от анимационната поредност Пепа Пиг са забавлявали гостите на Анелия. Известният илюзионист Борислав Борисов-Боби Шоу, пък е изнесъл стратегия с фокуси за дребните купонджии. Тях рожденичката е почерпила с ефектна четириетажна торта, още веднъж с претекстове на Пепа Пиг.

На детското празненство е имало и ВИП-гости. Рожденият ден на Анелия Добромира Гущерова е почел Азис, бронзовият медалист от Олимпиадата в Пекин през 2008 година Кирил Терзиев, звездната дерматоложка Петрана Каляшева и дъщерята на актрисата Искра Радева - Елена Станулова.

Сторитата от празненството обаче хвърлиха в размишления почитателите на Гущерова, които нямат самообладание да схванат дали в действителност чака трето дете. Първо се появи фотография с гримьорката Велислава Иванова, на която пред двете е сложено розово зайче, като че ли с цел да скрие корема на Светлана. После обаче тя качи кадър с племенницата си Доротея, на който е очевидно слаба и без всевъзможни признаци за трета бременност.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР