Палестинското радикално движение Хамас публикува списъци с лица, които могат

...
Палестинското радикално движение Хамас публикува списъци с лица, които могат
Коментари Харесай

Хамас публикува списъци с лица, които могат да напуснат Газа - сред тях и граждани на България

Палестинското коренно придвижване Хамас разгласява описи с лица, които могат да изоставен линията Газа през контролно-пропускателния пункт " Рафах ", съобщи ТАСС. Те включват жители на Австралия, Австрия, България, Индонезия, Йордания, Финландия, Чехия и Япония. Освен това на чиновниците на Международния комитет на Червения кръст и на неправителствените организации (НПО), работещи в анклава, ще бъде позволено да изоставен Газа. Хамас не уточни за кои неправителствени организации става дума.

„ Публикуваме описи на притежателите на паспорти на други страни, които ще могат да преминат през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Рафах " на 1 ноември. Гражданите, посочени в документа, би трябвало да бъдат на Граничен контролно-пропусквателен пункт в 7 часа (8 чаас московско време) за улеснение на процеса на преход “, се споделя в известие на граничната работа на анклава, оповестено на страницата ѝ във Facebook.

Няма информация дали на пристигналите на контролно-пропускателния пункт по-късно от крайния период ще бъде позволено да преминат границата. Списъците бяха оповестени през нощта и не бяха дублирани в медийните източници на Хамас, показва ТАСС.

Общо в описите са включени най-малко 430 души. Освен задграничните жители и чиновниците на интернационалните и неправителствени организации в тях са включени и палестинци с двойно поданство.

Инфо: ТАСС

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР