Палестинските терористи започнаха тази война. Ние ще сложим край и

...
Палестинските терористи започнаха тази война. Ние ще сложим край и
Коментари Харесай

Израелският посланик във Великобритания: Ще сложим край на Хамас

" Палестинските терористи започнаха тази война. Ние ще сложим край и на този спор, и на Хамас ", съобщи дипломатическият представител на Еврейската страна в Обединеното кралство.  

 

" Ние чуваме ужасни неща. Приблизително 80% от телата на починалите израелци са със следи от изтезания, имаме данни за изнасилени дами и обезглавени бебета. Това са закононарушения, сравними единствено с закононарушенията, осъществявани от нацистите против нашия народ ", сподели още тя.

 

" Ние ще сложим завършек на Хамас в линията Газа. Ние няма да поносим край границите на Държавата Израел да има терористи ", съобщи посланикът.

 

Думите на дипломата бяха оповестени откакто Въоръжените сили на Еврейската страна (ЦАХАЛ) обявиха, че нощес са нанесли удар  по щаб на Хамас в линията Газа. " Военното министерство в публично известие добави, че са разрушени тунели за прекачване на терористи, оръжия и взривни устройства от Палестина в Израел ", това написа основаната в Еврейската страна медия мигнюз.

 

" Израелските управляващи през днешния ден също оповестиха, че съгласно прихванати карти Хамас е възнамерявала да извърши десант край израелския град на Средиземно море Ашкелон и нейни въоръжени терористи да стигнат до град Кирят гат (около 20 километра). В проектите на терористите е влизало и престой на окупираните територии към месец. Терористите на Хамас са имали големи количества храна и вода ", добави мигнюз.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР