Палестинец откри огън в израелско селище източно от Йерусалим във

...
Палестинец откри огън в израелско селище източно от Йерусалим във
Коментари Харесай

Палестинец откри огън и рани петима в израелско селище

Палестинец откри огън в израелско населено място източно от Йерусалим във вторник, ранявайки най-малко петима души, преди да бъде прострелян и погубен, заяви израелската полиция, представена от Асошиейтед Прес.

Стрелбата пред търговски център в обширното еврейско населено място Маале Адумим, в окупирания Западен бряг, е последната от поредност сходни офанзиви, резултат от ескалацията на принуждение в района след.

Палестинският нападател, облечен като охранител, е бил убит и погубен от израелски служител на реда, който чул изстрелите и се втурнал към мястото.

Израелската полиция заяви, че нападателят е ранил петима цивилни , които са в леко до приблизително тежко положение.

Израелските служби за незабавна помощ оповестиха, че един от петимата израелци е в тежко положение.

" Влязохме в ресторанта, където видяхме жертвата да лежи в цялостно схващане с огнестрелни рани в горната част на тялото ", сподели израелският парамедик Орен Брил. " Оказахме му животоспасяващо лекуване и бързо го евакуирахме в болница в тежко положение. След първична оценка в травматологията той беше изместен в операционната. "

Паравоенната организация Хамас, която ръководи линията Газа, съобщи, че нападението е отговор на изкачването на израелски чиновници на Храмовия рид в Йерусалим предходната седмица.

Правният статут на религиозния обект, прочут в юдаизма като Храмовия рид, а в исляма като комплекса на джамията Ал-Акса, е повтаряща се точка в израелско-палестинските напрежения.
 Израелските сили убиха трима палестински бойци на Западния бряг
Израелските сили убиха трима палестински бойци на Западния бряг

Те са разкрили огън от автомобил по военните
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР