Палавата каратистка от Пирдоп Айлин Бобева, чието име нашумя покрай

...
Палавата каратистка от Пирдоп Айлин Бобева, чието име нашумя покрай
Коментари Харесай

Всички моми ще се пръснат от завист заради новата забивка на Айлин от „Ергенът“

Палавата каратистка от Пирдоп Айлин Бобева, чието име нашумя около присъединяване й в „ Ергенът “ се фука, че върти обич със секси милионер към този момент повече от година. Въпросният мачо се занимава с търговия на скъпи парфюми и козметика на огромни международни марки. Освен, че е добре просветен, е хубавец и състезател, което изяснява за какво родната риалити звезда не може да се нахвали с него.

 

Няма подозрение, че всичките й приятелки от риалитито, с които предходната година се бореше за сърцето на Евгени Генчев, в този момент й завиждат. Преди броени дни обичаният й отпразнува рождения си ден, а Айлин употребява опцията да разкрие обществено връзката си с него, публикувайки фотоси в обществените мрежи, с които му честити.

 

От там излиза наяве, че името му е Фарид Джафари и несъмнено наподобява повече от добре, а и в действителност е богат. Тази композиция сигурно е вбесила досегашните й приятелки, побързали да пуснат клюката, че Айлин си ляга със застаряващ турчин.

 

Фарид в действителност е доста по-възрастен от риалити звездата, само че е от ирански, а не турски генезис. Далеч обаче не може да се каже, че е остарял, защото е на 41 години. И въпреки Айлин да е на 24, което на процедура значи 17 години разлика, двамата са хубава двойка.

 

От фотосите по мускули, които иранецът е пуснал в обществената мрежа, сигурно биха омекнали коленете на всяка от момите от „ Ергенът “.

 

По обучение Фарид е правист, приключил е Университета в Гьотинген, защото е израсъл в Германия, където е фамилията му и до през днешния ден. Основава компанията си през 2009 – годината, в която се дипломира. Споделил е в обществената мрежа, че компанията е учредена в Хановер и в началото е била основана като източник на спомагателни приходи. Управлявал я е от дневната в жилището, в който живеел по това време, само че последователно активността му се разраства и 10 години по-късно централният офис се мести в София. Фарид има и съучастник, който е немец.

 

Освен с бизнеса си, Джафари се занимава интензивно и с тенис. Спортът безспорно е дал своето отражение върху фигурата му и умерено може да се яви като конкуренция на секссимволите от турските сапунки. Това е и повода, заради която не се тормози да се снима по мускули, даже в противен случай – постоянно разгласява такива фотоси в мрежата.

 

Връзката му с Айлин е от повече от година, само че по този начин и не излиза наяве дали са били дружно, когато е отпътувала за Турция да снима Ергенът или пък любовта им е пламнала малко след връщането й у нас.

Автор: Уикенд 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР